Cum a ajuns aurul elementul cheie al civilizației omenești? Cumpără și tu o sticluță cu aur (P)

O nouă colecție impresionantă marca Colecțiile Libertatea, Mineralele Pământului debutează cu aurul. Pentru doar 4,99 lei primești sticluța cu aur autentic și revista cu imagini spectaculoase, curiozități și experimente.

În prima ediție a noii colecții îți facem cunoștință cu aurul. Mineralul-minune vine într-o sticluță, alături de o revistă din care îi vei afla toate secretele. Cum s-a format, dar și cum a ajuns să stea a baza multor construcții și inginerii omenești.  Cumpără colecția Mineralele Pământului de pe colectii.libertatea.ro sau de la chioșcurile de ziare.

În următoarele săptămâni, Mineralele pământului continuă cu ediția dedicată Cuarțului roz, la prețul de 14,99 lei, și cea cu Ochiul de tigru, la prețul de 29,99 lei, care include și cutia specială pentru colecționarea tuturor mineralelor. Colecția Mineralele Pământului cuprinde 80 de minerale autentice de dimensiuni mari. Sunt mostre adunate de geologi și mineralogi experți. Colecția unică e completată de câte o revistă dedicată fiecărui specimen de minerale, în care vei descoperi curiozități, experimente și imagini spectaculoase.

În plus, pentru colecționarii profesioniști, dar și pentru cei care își doresc să aprofundeze această pasiune, fiecare ediție vă oferă și cutii speciale pentru depozitarea mineralelor în condițiile cele mai bune. Descoperă o colecție educativă, recomandată întregii familii.

Adaugă un comentariu