Dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc se tratează!

Acum poți învinge dependența de alcool, droguri sau jocuri de noroc. Sună la 0722 863 222 și fă o programare la clinica ALIAT Suceava!

Dacă suferi de dependență de alcool, droguri, jocuri de noroc, tutun, jocuri video, internet, pornografie, tulburări de alimentație, dacă că ești în relații familiale disfuncționale, codependente și pline de amărăciune, dacă ai pierdut deja foarte multe în viață din cauza acestor dificultăți, noi te putem ajuta să îți regăsești echilibrul. Și să îți oferim speranță și optimism. Pentru că dependența se poate trata, și tu poți avea o viață echilibrată și poți redeveni cel care erai înainte de a te apuca de comportamentul sau de substanța care s-a transformat în dependență.

Specialiștii de la Clinica Aliat Suceava te pot ajuta să te tratezi de dependență și de suferința pe care aceasta o aduce. Echipa noastră este formată din psihiatri, psihologi, psihoterapeuți, asistenți medicali și terapeuți sportivi specializați în tratamentul adicțiilor, cu experiență de peste 15 ani. Rata de succes este de 65%.

100% siguranță, sprijin și înțelegere pentru cei care vin la noi

Dependența și renunțarea la substanța la ea este foarte dificilă și grea. Noi nu te vom judeca, chiar dacă ai o recădere (adică nu vei reuși din prima să te lași), chiar dacă nu ești încă complet pregătit/ă emoțional pentru abstinență. Știm că fiecare are ritmul său de vindecare.

Suntem aici ca să te ascultăm și să te sprijinim în drumul către sănătate. Ieșirea din dependență poate fi foarte grea și noi știm bine asta. Suntem terapeuții tăi și te însoțim atât cât vei avea nevoie de sprijinul nostru. Tot ce vom auzi de la tine va rămâne confidențial.

Îți vom explica ce ai de făcut pentru a menține abstinența atunci când nu ești cu noi, și îți vom recomanda un plan de terapie pe care să poți să îl urmezi continuându-ți viața de zi cu zi cu ale ei responsabilități zilnice.

De asemenea, vom sprijini și relațiile din familie, pentru că și cei dragi au nevoie de sprijin în acest drum al recuperării din dependență.

Dependența este o boală complexă care îți poate afecta viața în toate aspectele ei. Pentru că niciun om nu seamănă cu altul, adaptăm tratamentul la problemele și nevoile tale specifice.

Calitatea serviciilor și eficiența tratamentului, confortul și sentimentul de siguranță, implicarea cu profesionalism din partea noastră, specialiștii clinicii, aprecierile foștilor pacienți, ne recomandă pentru a vă trata dependența.

Siguranța, confidențialitatea și confortul emoțional al pacienților noștri sunt principiile de bază ale sistemului nostru de tratament.

Identitatea pacienților noștri va fi protejată și vor găsi un mediu confortabil în care să poată povesti experiențele lor de viață și să își poată exprima trăirile emoționale, deseori copleșitoare.

Toate datele privind identitatea personală ale celor care ne contactează sau devin pacienții noștri sunt menținute confidențiale de către Clinica Aliat Suceava. În același timp, păstrăm și confidențialitatea locației de desfășurare a programului rezidențial, ea fiind împărtășită pacienților în urma programării pentru tratament, ulterior unei etape de evaluare inițială realizată de unul din specialiștii noștri.

Ne găsești pe Facebook și la :

Te ajutăm să învingi dependența!

Adaugă un comentariu