Descoperă ce fel de bărbat eşti cu produsele Gerovital H3 MEN!

La fel ca parfumul pe care îl alegem în funcție de personalitatea și starea noastră, şi gelul de duş contribuie la modul în care ne simţim zilnic. Tocmai de aceea, şi alegerea acestuia ar trebui să fie una calculată, pliată pe stilul nostru de viață.

Gelurile de duş 3 în 1 Gerovital H3 MEN fac parte dintr-o gamă special creată pentru nevoile de îngrijire ale bărbaților, astfel încât nu vei da greş, oricare l-ai alege. Pielea, tenul și părul bărbaților au alte particularități fiziologice față de cele ale femeilor, iar procesele metabolice și hormonale sunt diferite. De aceea, îngrijirea corectă și eficientă trebuie să respecte aceste caracteristici și să îndeplinească nevoile specifice. În plus, produsele din această gamă sunt exact aşa cum le plac bărbaților: se absorb rapid, au o textură uşoară şi sunt foarte uşor de aplicat. Mai mult, gelurile de duş 3 în 1 Gerovital H3 Men pot fi folosite pentru curățarea feței, corpului, dar şi a părului, ceea ce le face extrem de practice şi econome.

Dacă eşti o fire sportivă, Gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Fresh  este alegerea perfectă pentru tine!

Gelul de duș Fresh are un parfum marin ce răcorește și revigorează, oferind senzație de prospețime de lungă durată. În urma folosirii produsului, vei observa că părul tău va fi suplu și ușor de modelat, pregătit pentru a fi stilizat cu gel sau ceară de păr.

Dacă eşti un bărbat care apreciază provocările zilnice şi gustă andrenalina, recomandarea noastră este gelul de duş 3 in 1 Gerovital H3 Men Wild . La fel ca toate produsele din gmă, se poate folosi cu încredere pentru curățarea feței, corpului, dar şi a părului.

Ingredientele care stau la baza produsului sunt: mentolul – revigorează simţurile, are efect uşor răcoritor şi energizant, glicerina de origine vegetală – asigură hidratarea pielii, scalpului şi părului, Provitamina B5 – un agent de hidratare care îmbunătaţeşte abilitatea de menţinere a umidităţii de către păr, scalp şi piele. Folosit zilnic, acesta va lăsa pielea curată şi hidratată, părul şi scalpul curate.

Pentru bărbaţii activi, mereu în mişcare, care călătoresc des sau au un program încărcat, recomandarea noastră este Gelul de duș 3 în 1 Gerovital H3 Men Active . Poate fi folosit pentru curățarea feței, corpului și părului, într-un mod eficient și practic. Energizant și răcoritor, este destinat bărbaților activi, care vor să arate bine și să-și păstreze prospețimea întreaga zi. Se aplică pe pielea udă, masând ușor, apoi se limpezește. Ca șampon, acționează eficient pentru curățarea părului și scalpului, lăsând părul sănătos și strălucitor.

Indiferent că le vei folosi acasă, la sala de sport sau în călătorii, gelurile de duş 3 în 1 Gerovital H3 MEN vor deveni cu siguranţă parte din rutina ta zilnică de îngrijire! Le găseşti în magazinele de brand ale companiei, în toate hipermarketurile şi supermarketurile din ţară, în magazinele de profil, dar şi pe site-ul companiei, de unde le poţi comanda chiar acum!

taguri
Adaugă un comentariu