A cincea ediție a premiilor de design Elle Decoration

Intră în competiția ELLE DECORATION Romanian Design Awards 2019 și pregătește-te să fii evaluat nu doar de specialiștii ELLE DECORATION, dar și de cititorii revistei și de pasionați de design, care vor vota proiectele înscrise online.

Prin urmare, ești designer de interior, arhitect sau scenograf și ai un proiect realizat în ultimii doi ani, pe care l-ai fotografiat și este potrivit să apară în cea mai cunoscută revistă de design interior din România? Înscrie-ţi proiectul aici, până pe 5 mai 2019.

Premiile vor fi oferite în cadrul unui eveniment organizat de ELLE DECORATION. Partenerii acestui eveniment sunt ClassIn, Win Herastrau, Glo, Grundig și Ytong cu sprijinul Antonescu & Partners și Catalin Nastasoiu.

Câștigătorii vor primi diplome şi trofee şi vor fi promovați în revista ELLE DECORATION și de celelalte publicații din grupul Ringier.

Proiectele înscrise de către participanți vor fi jurizate de către echipa redacţiei ELLE DECORATION şi de către public, printr-un sistem securizat de voturi online. În perioada 8 aprilie – 5 mai 2019, cititorii ELLE și ELLE DECORATION vor fi invitați să voteze proiectul de design interior sau de obiect care le place cel mai mult.

Categoriile pentru care se poate aplica sunt:

• Cel mai bun obiect de design al anului (accesorii, mobilier, decorațiuni, design industrial etc);
• Cea mai bună amenajare a unui spațiu public;
• Cea mai bună amenajare a unei locuințe private;

Alte trei premii vor fi oferite exclusiv de ELLE DECORATION și partenerii săi.

• Cel mai bun designer de obiect al anului
• Cel mai activ susținător al designului de interior
• Premiul pentru întreaga activitate

Pot fi înregistrate mai multe proiecte, dar e important să citiți cu atenție regulamentul!

Adaugă un comentariu