(P) Gama de anvelope de vară Davanti – există un model pentru fiecare călătorie

Anvelopele de vară trebuie să-ți ofere un echilibru perfect între aderență, eficiență și durabilitate, toate acestea însemnând o deplasare sigură cu mașina, în orice condiții. Și pentru că sezonul rece se apropie de sfârșit, specialiștii de la Anvelope.ro îți recomandă să optezi pentru unul dintre modele de vară Davanti.

Gama de anvelope de vară Davanti a fost concepută pentru a oferi performanțe optime în funcție de caracteristicile mașinii și pentru a-ți oferi un plus siguranță atunci când ești la volan. Folosind tehnologii și materiale de ultimă generație, inginerii Davanti au reușit să dezvolte o gamă completă de anvelope de vară care oferă o manevrabilitate excelentă, performanțe remarcabile la frânare și un control excepțional, atât pe carosabil umed cât și uscat.

Inovație, siguranță, performanță și calitate! Acestea sunt caracteristicile anvelopelor de vară Davanti din gama DX. Profilul dinamic al benzii de rulare a fost conceput special pentru fiecare segment, de la mașini din clasele mini și compactă până la SUV-uri și mașini sport de înaltă performanță. Indiferent de mașină, indiferent de condiții sau de stilul tău de condus, în gama de anvelope de vară Davanti vei găsi anvelopa perfectă pentru tine.

Gama de anvelope de vară Davanti, disponibilă în 2021, include 7 modele: DX240, DX390, DX440, DX640, DX740 și All Terrain, Terratoura A/T.

Înainte ca noile anvelope de vară să ajungă pe mașina ta, acestea au fost testate în cele mai dificile condiții. Programele de testare și dezvoltare ale anvelopelor Davanti sunt extrem de riguroase și se desfășoară în centre de testare inovatoare, dar și pe cele mai dificile drumuri din lume, în condiții extreme. Toate acestea pentru ca în final tu să beneficiezi de o anvelopă sigură și eficientă.

Anvelopele de vară Davanti se remarcă printr-o compoziție specială, o formulă de siliciu îmbunătățită, care, în combinație cu designul inovator al benzii de rulare, oferă o aderență excelentă și manevrabilitate optimă, fără compromis în privința confortului și eficienței.

Profilul benzii de rulare a fost conceput pentru a asigura o uzură uniformă și a maximiza performanțele pe toată durata de viață a anvelopei. Carcasa rigidă și flancurile laterale flexibile maximizează pata de contact a anvelopei cu asfaltul, oferind astfel un control mai bun al mașinii. În plus, flancurile laterale au fost concepute pentru a oferi și protecție jantelor.

Designul inovator al benzii de rulare contribuie la disiparea eficientă a apei spre exteriorul anvelopei atunci când se rulează pe suprafețe ude, ceea ce asigură o tracțiune optimă și minimezează riscul de acvaplanare. Anvelopele de vară Davanti se comportă excelent la frânare și pe carosabil ud, asigurând în același timp un grad mare de confort pentru șofer și pasageri. În plus, aceste anvelope contribuie eficient și la reducerea consumului de combustibil.

Astfel, după un proces îndelungat de testare și folosind tehnologii și materiale inovatoare, cele 7 modele din gama de anvelope de vară Davanti, importate exclusiv în România de Anvelope.ro , te ajută sa te bucuri de călătorie.

Care este modelul de vară Davanti pe care îl alegi pentru mașina ta?

Adaugă un comentariu