Inokim, un brand ce și-a propus să schimbe orașul

Cand spui „aglomerație în trafic’, te gândești deja: oare când se va rezolva această problemă și care ar fi soluțiile? Străzi mai mari? Legi diferite? Sau alte mijloace de transport?

Inokim este o companie care a fost înființată cu un scop precis, de a oferi o soluție de deplasare concretă, practică, adoptabilă ușor în orice oraș din lume, inclusiv București, Cluj Napoca, Timișoara sau alte urbe Românești, blocate la propriu în orele de vârf.

Trotinetele electrice Inokim au fost proiectate pentru a oferi o alternativă viabilă și fiabilă mijloacelor de transport existente, cu zero compromisuri în ceea ce privește ușurința în utilizare, performanțe, dar și aspectul exterior. Evident, ceva investitii în infrastructură nu ar strica, dar nici autostrăzile nu au fost construite peste noapte, dupa ce a aparut primul automobil.

Inokim răspunde tuturor provocărilor deplasării urbane propunând trotinete electrice rapide pentru oraș, suficient de ușoare pentru a fi purtate în mână, într-un rucsac sau într-o geantă specială și mai ales compacte, dispunând de mecanisme special concepute pentru o rabatare sau desfacere în doar câteva secunde.

Să nu uitam și de eleganța acestor vehicule, ce se disting clar în peisajul urban. Varietatea de culori propusă de Inokim și silueta distinsă a fiecărui model vorbesc de intenția designerilor Inokim de a transforma orasul, nu doar prin prisma traficului, ci și a stării de spirit.

Gama de modelele Inokim se adresează atât domnilor, cât și doamnelor sau domnișoarelor, având dimensiuni și un design special conceput pentru fiecare în parte.

Inokim Mini 2 este un model perfect pentru publicul feminin. Este o trotinetă electrică ușoara, dispune de un sistem de pliere rapid și roți suplimentare pentru transport în modul pliat. Este un model compact, ce îmbină designul plăcut cu utilitatea.

Inokim Mini este dotată cu frâna electrică frontală, frână spate și un port USB pentru a reîncărca, la nevoie, gadgeturile din rucsac.

Mini este foarte ușor de transportat, cântarind doar 10,5 kg. Are roțile de 6 inci, iar sistemul de pliere o face, în câteva secunde, ușor de depozitat.

 

Myway Inokim Light se potriveste oricărei categorii de public, cu vârsta peste 16 ani, având un design dinamic și viu colorat (albastru, orange, verde, alb, negru). Inokim Light vine în două variante- Inokim Light și Inokim Light2 și are o autonomie cuprinsă între 21 și 35 de km. Trotineta Inokim Light are 3 trepte de viteză selectabile din meniu și funcție de pilot automat, puterea motorului fiind peste 300W, iar greutate cuprinsă între 12,5kg și 13,5kg. Display-ul digital afișează clar viteza, distanțele parcurse, nivelul bateriei și alte informații utile.

Modelele Inokim Quick 2 si Inokim Quick 3 sunt frații mai mari ai modelelor Light. Inokim Quick se adresează persoanelor care doresc o autonomie mai mare, cuprinsă între 35-45 km (în funcție de versiune), iar platforma este mult mai lată, special concepută pentru confortul pasagerului pe o distanță mai mare. Sistemul de frânare față-spate, stopul pe frâna și sistemul de iluminare oferă o siguranță sporită a pasagerului în trafic. Greutatea cuprinsă între 15 și 16,8 kg o recomandă a fi mai mult un vehicul personal decât o verigă de deplasare între alte mijloace de transport.

Modelele Inokim OX si Inokim OXO se adreseaza, atât ca pret, cât și putere, riderilor extrem de pasionați de adrenalină. Au o viteză și autonomie mare, și pot aborda trasee mai puțin convenționale. Aceste doua modele îmbină designul sportiv cu eleganța și confortul sporit în timpul deplasării.

Spre exemplu, Inokim Ox are o autonomie de circa 80-100 km după o încărcare de 6 ore. Construită din aluminiu, are 28 kg și suportă o greutate de transport de 120 kg. Motorul de 800W este extrem de agil și la urcarea în pantă, frâna pe tambur este sigură și bine reglată, iar roțile pneumatice de 10 inci oferă un confort bun chiar și pe un asfalt cu denivelări.

Iar despre Inokim OXO se poate spune că este un SUV al trotinetelor electrice, având o autonomie de 100 km, doua motoare de 1000W, roți pneumatice de 10 inci și frâne cu disc hidraulic față-spate. Greutatea de 33,5 kg o recomandă pentru a fi transportată cu precădere în portbagajul mașinii și mai puțin în autobuz sau metrou.

Brandul Myway Inokim este distribuit în România prin intermediul magazinului online airmotion.ro, în care vei mai găsi o mulțime de vehicule electrice special concepute pentru timpul liber sau deplasările urbane de zi cu zi.

Cu prezentarea modelelor Myway Inokim de mai sus, sperăm ca v-am convins, încă o dată, să abordați un mod electric, ecologic și economic de deplasare.

Trotineta electrică este un vehicul versatil, ce poate fi folosit atât pentru drumurile personale zilnice, cât și pentru a desfășura diverse activități precum food delivery, logistică sau ridesharing.

Dacă și tu te numeri printre cei care s-au convins de utilitatea unui mijloc de deplasare electric, și te gândești din ce în ce mai serios ‘să migrezi către o electrică’, fie pentru naveta către locul de muncă sau pentru escapadele din weekend, nu îți rămâne decât să vizitezi www.airmotion.ro și să alegi, pe lângă vehiculul cel mai potrivit stilului tău de deplasare, și accesoriile originale Inokim ce vor completa elegant orice trotinetă electrică.

Adaugă un comentariu