Nextbase iQ: Un plus de siguranță pe drumurile din România!

Nextbase, liderul european în tehnologia camerelor de bord, anunță astăzi disponibilitatea camerei auto inteligente Nextbase iQ alimentată de inteligența artificială (IA), conectată la 4G IoT în România. Nextbase iQ a fost numit cel mai bun și inovativ sistem de securitate pentru vehicule, la CES 2024, fiind inclus și în lista TIME Best Inventions. Aceasta reprezintă prima și singura platformă aftermarket din lume pentru vehicule conectate.

 

“La nivel mondial, cererea pentru camera de bord Nextbase iQ a depășit previziunile noastre”, a declarat Richard Browning, Director de Marketing și Vânzări pentru Nextbase. “Am fost extrem de entuziasmați să lansăm Nextbase iQ în Europa, unde, în ultimii cinci ani, am avut o cotă dominantă de piață cu camerele noastre auto din seria 2, iar acum Nextbase iQ este disponibilă și în România.”

 

 

Gama Nextbase iQ

Gama Nextbase iQ oferă trei opțiuni de rezoluție, 1K (1080p), 2K (1440p) și 4K, precum și o opțiune pentru camera din spate (1440p). Împreună cu camera din cabină încorporată, cu infraroșu, sunt acoperite toate unghiurile. Aceste camere sunt dotate cu tehnologii de securitate avansate, oferind un nivel de protecție comparabil cu cel al sistemelor smart home de top. Cu Nextbase iQ, utilizatorii beneficiază de o experiență de condus mai sigură și confortabilă, având la dispoziție toate aceste funcții direct în mașină.

În plus, față de caracteristicile cheie precum GPS, Enhanced Infrared Nocturn Vision și On-device Voice control alimentat de Picovoice, Nextbase iQ introduce diverse caracteristici unice în lume:

– Remote Live View prin intermediul aplicației iQ, oferă access la ce se întâmplă în sau în jurul vehiculului, în orice moment. De asemenea, aplicația permite utilizatorilor, să transmită live, să declanșeze o alarmă sonoră, să vizualizeze, să partajeze istoricul video și multe altele.

– SmartSense Parking permite utilizatorilor să activeze sau să dezactiveze alertele la distanță furnizate de tehnologia Nextbase, care se bazează pe radarul de conștientizare spațială. Aceste notificări sunt extrem de utile, deoarece îi ajută pe utilizatori să fie conștienți de potențialele amenințări din jurul vehiculului lor, încurajându-i să acționeze în avans pentru a evita situații nedorite.

– Guardian Mode, permite utilizatorilor să seteze parametri pentru alerte la distanță atunci când lasă vehiculul unei alte persoane, cum ar fi un mecanic de service, un fiu sau o fiică adolescentă. Aceste alerte pot fi declanșate de diverse acțiuni, cum ar fi depășirea unei anumite viteze, accelerarea și frânarea bruscă sau părăsirea unei zone geografice prestabilite (geofencing).

– Inbuilt Picovoice', este integrat în mai multe limbi pentru a oferi conducătorilor posibilitatea de a controla ușor noile caracteristici fără a fi nevoie să-și desprindă mâinile de pe volan.

– Witness Martor, activat de Picovoice, înregistrează instantaneu un bloc de 30 de minute de video în cloud și trimite instant o notificare către un contact de urgență în timp real, pentru ca utilizatorii să nu se confrunte niciodată cu o           situație stresantă, singuri sau fără dovezi.

– Emergency SOS sunt alerte automate de urgență către serviciile de urgență care vor include detalii despre locație și alte informații care pot fi salvatoare în cazul unui accident grav.

 

 

Nextbase iQ este un produs inovator care va fi mereu la zi datorită actualizărilor continue de firmware și adăugării de funcționalități noi pe tot parcursul utilizării, indiferent de momentul achiziției. “Nextbase iQ este diferit de orice altceva de pe piață”, a declarat Ceri Hill, Director de Inginerie pentru Nextbase. “Aceasta stabilește un nou standard pentru camerele auto. Mai mult decât atât, creează o categorie complet nouă prin aducerea conectivității de înaltă calitate smart home în mașină și facilitează accesul la tehnologie avansată pentru mașini conectate indiferent de modelul, vârsta sau valoarea acestora.

 

Configurare: mai ușoară că niciodată

Noul Kit OBD-Hardwire inclus pentru Nextbase iQ permite utilizatorilor să configureze dispozitivul rapid și sigur, fără a avea nevoie de unelte speciale sau de asistență profesională. Conectorul OBD permite camerei de bord iQ să se conecteze la alimentarea mașinii pentru funcții  precum SmartSense Parking, precum și pentru a alimenta dispozitivul în mișcare fără a descărca bateria mașinii. Pentru utilizatorii care doresc să-și conecteze camera de bord prin intermediul cutiei de siguranțe, este inclus și un Kit Hardwire obișnuit. Toate modelele vin echipate cu un card SD Nextbase de 64 GB preinstalat. Pentru utilizatorii care au nevoie de o capacitate de stocare mai mare, Nextbase oferă carduri SD de calitate industrială de până la 256GB.

Planuri de protecție

Nextbase oferă utilizatorilor camerei auto Nextbse iQ flexibilitate maximă în alegerea unor abonamente, începând cu planul gratuit Solo, care oferă utilizatorilor cea mai bună protecție video disponibilă în prezent. Prin actualizarea la caracteristicile inteligente conectate la 4G,   utilizatorii au posibilitatea să aleagă între abonamentul Protect sau Protect Plus, fie lunar, fie anual, beneficiind de reduceri pentru abonamentele pe termen lung sau optând pentru activare în funcție de necesitate. De asemenea, cei care achiziționează un Nextbase iQ pot să beneficieze de un abonament special de încercare gratuit timp de trei luni* (Protect, Protect Plus)

Adaugă un comentariu