(P) Noile produse H3 Derma + Sun, pentru un ten protejat de radiațiile solare

Cu toate ne dorim să avem o piele bronzată și un ten strălucitor, mai ales în sezonul cald.

Tenul este mai sensibil în fața razelor soarelui decât restul corpului, de aceea are nevoie de o protecție specială.

Expunerea în exces la soare a pielii poate duce la apariția petelor sau a ridurilor premature, de aceea este esențial ca în această vară să urmați câteva sfaturi utile de la specialiștii Gerovital.

Hidratarea este importantă de-a lungul întregului an, dar devine o necesitate în special pe timpul verii. Beți minimum doi litri de lichide pe zi și folosiți o cremă de față cu protecție solară adecvată tipului de piele de fiecare dată când vă pregătiți să ieșiți din casă.

Asigurați-vă că produsul solar oferă protecţie și împotriva razelor UVA. Multe produse pentru plajă oferă şi în prezent doar protecţie împotriva radiaţiilor UVB, ce nu este suficientă pentru expunerea la soare.

Evitați expunerea prelungită la soare, în special în intervalul 10:00- 16:00.

Linia de produse dermatocosmetice Gerovital H3 DERMA+ SUN, creată în colaborare cu specialişti din domeniul sănătăţii, răspunde nevoii de protejare a pielii împotriva agresiunii radiaţiilor solare. Purtând emblema Pharmaceutical Concept, gama este destinată în exclusivitate farmaciilor, oferind consumatorilor formule de înaltă performanţă.

4638Cr fata anti_imb_tenta naturala_all

Aveți tenul sensibil?

Încercați noua cremă de față anti-îmbătrânire SPF 50 de la H3 Derma Sun, recomandată în special persoanelor cu pielea sensibilă, predispuse alergiilor solare, cu fototip deschis de piele. Poate fi folosită cu succes pentru prevenția intoleranțelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor etc. Tenta naturală de culoare este potrivită pentru fototipuri deschise de piele.

Dacă aveți pielea mai închisă la culoare puteți opta pentru versiunea cremei cu tentă aurie.

Gama Gerovital H3 Derma + Sun conține formule inovatoare ce au la bază ulei natural ecocertificat Inca Omega, bogat în acizi graşi esenţiali omega 3-6-9, care reface integritatea stratului hidrolipidic protector, îmbunătăţeşte gradul de hidratare. Uleiul asigură protecție împotriva protejează ADN-ul şi membranele celulare de acţiunea distructivă a radiaţiilor ultraviolete.

Adaugă un comentariu