(P) 3 idei simpatice pentru decorarea mașinii

 Dacă te-ai plictisit de aspectul mașinii tale și vrei să îi oferi un suflu nou, decoreaz-o într-un mod inedit. Arată-ți personalitatea distractivă și simțul umorului oferind autoturismului tău o înfățișare după care toată lumea să întoarcă privirea. Cu siguranță o imagine drăguță ori o culoare intensă vor atrage atenția indiferent dacă mașina este parcată sau în trafic. Ți-am pregătit trei idei simpatice care îți pot servi ca inspirație de decor dacă te-ai decis să aduci un zâmbet celor din jurul tău de fiecare dată când îți văd autovehiculul.

1. Autocolant auto viu colorat

 

Folosește un autocolant auto în cazul în care vrei să ieși în evidență printr-o culoare intensă. Cu ajutorul unui astfel de produs poți să îți stilizezi mașina într-un mod cât mai personalizat. Autocolantele auto sunt o alternativă perfectă și pentru a acoperi o pată de rugină sau micile zgârieturi de pe autoturism.

Stickerele auto îți oferă posibilitatea de a beneficia de tot ceea ce îți dorești la propria mașină. Un autocolant reflectorizant metalizat, roșu intens sau verde neon este perfect dacă ți-ai dorit dintotdeauna o astfel de culoare. Totul ține de creativitatea ta și de dorința de a-ți transforma automobilul folosind un autocolant auto de calitate.

2. Accesorii haioase

 

Cred că suntem cu toții de acord că există extrem de multă tensiune în trafic. Cu ajutorul autoturismului tău decorat cu câteva accesorii haioase vei reuși să transmiți o energie mult mai bună pe șosele. Cu siguranță, majoritatea oamenilor se vor amuza copios dacă îți transformi mașina într-un clovn. În perioada sărbătorilor de iarnă poți adopta varianta decorării în ren sau un ajutor al moșului. Dacă trebuie să mergi la o nuntă, decorează-ți mașina cu haine de sărbătoare, mire sau mireasă, pentru a le face o surpriză celor care ocupă aceste roluri.

Stickere-le amuzante își pot găsi un loc pe mașina ta, mai ales dacă îți dorești să exprimi în mod special un anumit mesaj. Și ele pot acoperi o imperfecțiune, mai ales dacă nu ai reușit să o atenuezi la polish sau te costă prea mult reparația. Ai la dispoziție variante nenumărate, însă ia în considerare să nu acoperi geamurile cu accesorii haioase astfel încât să îți fie obturată vizibilitatea când conduci. De asemenea, este indicat să folosești produsele astfel încât să nu îți distragă atenția atunci când ești în trafic. Ține cont că siguranța ta este mult mai importantă decât aspectul autoturismului.

3. Parasolare cu imprimeuri vesele

 

Accesoriile care protejează împotriva razelor solare sunt indispensabile în orice mașină atunci când afară temperaturile sunt foarte ridicate. Ei bine, parasolarul tău poate avea dublu rol în acest sezon estival. Optează pentru un produs amuzant care să îți mențină temperatură suportabilă în automobil și care să fure zâmbetele tuturor trecătorilor. Fără îndoială, mulți se vor opri să își facă o poză cu mașina ta dacă alegi un parasolar care să aibă imprimat un personaj preferat din desenele animate sau un smiley face inedit.

Un parasolar auto retractabil, cu Mickey Mouse sau un animăluț caraghios va și pe placul copiilor tăi. Le va atrage atenția, iar pe tine te va ajuta să îi distrezi o bună parte din drum, mai ales că copiii sunt greu de ținut în mașină când e vorba de călătorii mai lungi. Poți lua în calcul parasolare cu imprimeuri diferite pentru geamurile laterale sau lunetă, astfel încât să îi surprinzi pe cei apropiați de fiecare dată când îți văd mașina din unghiuri diferite.

Poți să le oferi bucurie tuturor celor din jur decorându-ți autoturismul într-un stil diferit. Autocolantele auto sau câteva decorațiuni amuzante sunt ideale pentru a te bucura de un aspect deosebit. În plus, orice ai alege, vei avea întotdeauna un reper foarte bun pentru a-ți găsi mai ușor autoturismul într-o parcare aglomerată.

 

Foto:pxhere.com

 

Adaugă un comentariu

Articole similare