(P) 3 motive să te aprovizionezi de sărbători cu băuturi de la FineStore.ro

De sărbători, băuturile alcoolice nu lipsesc de pe nicio masă. La fel cum nu putem merge în nicio vizită fără să le ducem în dar gazdelor licori de sărbători, în semn de apreciere. Pe FineStore.ro, găsești mii de produse, pentru toate gusturile, cu prețuri accesibile oricărui buzunar.

Aproape 4.000 de produse fac parte din oferta FineStore.ro de sărbători. Prețuri mici au toate categoriile de băuturi alcoolice: de la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, vin, coniac, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale. Printre brand-urile de renume care nu lipsesc din stocul celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice de sărbători se numără: Dictador, Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul sau Frapin.

Dacă sunteți indeciși, pentru a vă ajuta în alegerea băuturii potrivite de sărbători, este bine să știți că fiecare sortiment comercializat pe site-ul FineStore.ro beneficiază de o descriere amănunțită ce implică istoria produsului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii ale clienților.

Pentru amatorii de whisky, de exemplu, cu siguranță sortimentele A.H. Riise, Glann Ar Mor, Macallan, Lagavulin, Glenfiddich, cât și Chivas Regal, Jack Daniels, Ballantines, JB, Jameson sau Johnnie Walker nu mai au niciun secret. Bineînțeles că pe site pot descoperi și alte branduri care să le răsfețe papilele gustative.

O vizită pe site poate fi sursă de inspirație și pentru alegerea băuturii pe care să o oferim în dar gazdelor care ne-au invitat la mesele festive, așa cum cer regulile de etichetă. În acest sens, vinul este cea mai sigură alegere. În oferta FineStore.ro de sărbători, veți regăsi atât vinuri româneșți, cât și vinuri din podgoriile din Republica Moldova, Ungaria, Italia, Franța, Germania, Portugalia, Spania, Argentina, Australia, Chile, China, Nouă Zeelandă sau SUA.

În situația în care, de sărbători, la voi, cockteilurile sunt cele care adună laolaltă tot cheful de distracție, în secțiunile dedicate pentru rom și vodkă veți descoperi branduri nenumărate: de la rom Diplomatico, Captain Morgan, Bacardi, Stroh la Absolut Vodka, Beluga sau Belvedere.

Șampania și vinul spumant pot fi alese și ele tot din gama variată de produse din oferta FineStore.ro. Aveți nenumărate opțiuni: de la Dom Perignon, Armand de Brignac și până la Asti Martini sau Lambrusco, de exemplu.

Pe lângă prețuri accesibile și produsele variate și originale, FineStore.ro le asigură clienților și livrarea gratuită pentru comenzi care depășesc 199 de lei, iar astfel îi scutește de plata taxelor de transport, dar și de aglomerația din magazine!

Adaugă un comentariu