(P) 4 moduri în care poți utiliza o cisternă de apă și două recomandări de produse

Deții o fermă, o livadă sau un teren agricol? Dacă da, înseamnă că știi cât de importantă este apa pentru afacerea ta. Din nefericire, există unele situații în care nu poți beneficia de apă temporar (spre exemplu o avarie la rețeaua publică sau la pompa de apă, în cazul în care folosești o sursă proprie) și trebuie să găsești o soluție alternativă. Aceasta poate fi reprezentată de o cisternă de apă, iar în continuare îți vom prezenta patru situații în care te poți folosi de o cisternă de apă și două recomandări de astfel de utilaje. Sperăm să găsești utile informațiile, mai ales că îți vom prezenta și un magazin de unde le poți comanda. 

 

  • Transportarea apei în scopuri agricole

 

În unele cazuri, pe lângă sistemele de irigare, s-ar putea să ai nevoie de apă și pentru alte activități agricole. Dacă nu există o sursă cât mai apropiată (naturală sau de la rețeaua publică) singura soluție este să transporți apa necesară cu ajutorul unei cisterne. În funcție de necesitățile tale, poți alege o anumită capacitate a cisternei (spre exemplu, unele dintre cele mai mari pot avea chiar și 20000 litri, dar găsești și cisterne mai mici, de 5000 litri de exemplu). 

 

  • Alimentarea mașinilor folosite la irigare

 

Chiar dacă ai un sistem de irigare bine pus la punct, s-ar putea în unele situații să fie nevoie să apelezi temporar la o sursă alternativă de apă, din diferite motive. Astfel, o cisternă îți va îndeplini toate cerințele și te va ajuta să nu întrerupi procesul de irigare nici măcar o zi. 

 

  • Stingerea incendiilor

 

Știm că nu este un subiect tocmai plăcut, însă dacă deții o fermă și dacă ai o cultură agricolă sau o livadă, este important să ai la îndemână o cisternă pe care să o poți folosi la stingerea rapidă a incendiilor care ar putea apărea din diferite cauze, mai ales dacă din cauza amplasamentului, pompierii nu pot interveni la timp. 

 

  • Alimentarea temporară cu apă a fermei

 

La fel ca și în cazul irigațiilor, s-ar putea ca alimentarea cu apă a fermei să fie oprită temporar, din anumite cauze sau pur și simplu să nu fie gata racordul al rețeaua publică. Ce poți face în acest caz? Poți utiliza o cisternă pentru a transporta apă în fiecare zi și astfel îți vei putea desfășura activitățile în cele mai bune condiții posibile. 

În cazul în care ți-am atras atenția, trebuie să știi că găsești cisterne de apă de vânzare chiar și în magazinele online de profil. Astfel, nu va trebui să îți faci griji în privința transportului sau să te gândești de unde poți achiziționa astfel de utilaje simplu și rapid. În continuare, îți prezentăm două utilaje pe care le poți comandă de la Magazialucostica.ro, la un preț foarte bun. 

Dacă îți dorești o cisternă special concepută pentru stingerea incendiilor, îți recomandăm următorul utilaj: Cisterna pompieristică de stins incendii , 8.000 – 20.000 litri, galvanizată, model FST. Este perfectă pentru orice tip de teren și se poate atașa fără probleme pe un șasiu și cadru jos, datorită construcției acesteia. 

În cazul în care ești în căutarea unei cisterne mai mici, îți recomandăm următorul model: Cisternă de apă, tandem, IMUM model Setila, 8.000 – 12.000 litri. Este dotată cu anvelope 12.5/80-15.3 – 400/60-15,5, are un robinet de probă, are un sistem de frânare hidraulic, picior de sprijin, trusa de scule, scară și sorb

În încheiere, sperăm că ți-au fost de folos informațiile prezentate și că vei putea alege o cisternă ideală pentru afacerea ta! 

Adaugă un comentariu