(P) 5 idei de cadouri pentru bărbați

În zilele noastre și bărbații își pot oferi cadouri între ei. Deși sunt mai greu de surprins, există variante multiple de cadouri pentru ei. Cauți un dar pentru un membru al familiei, pentru un coleg sau pentru un prieten bun? Iată aici câteva idei care să îți faca alegerea mai ușoară.

1. Parfumuri și îngrijire personală

Dacă ești apropiat de cel căruia vrei să îi cumperi un cadou, cu siguranță știi și ce parfumuri poartă. Alege-i un set cadou barbati sau parfumul simplu, în funcție de preferințele acestuia.

Dacă este o fire mai sportivă, atunci sigur îi vor plăcea parfumurile acvatice, fresh. Dacă este vorba despre tatăl sau bunicul tău, încearcă să iei un parfum clasic, lemnos, care să le amintească de anii tinereții.

O altă idee de cadou ar putea fi un aparat de ras electric, un set complet de îngrijirea bărbii sau un set de îngrijire pentru baie.

2. Ceasuri și alte accesorii

Poate că cel pentru care vrei să cumperi un cadou este pasionat de ceasuri și adoră să primească astfel de cadouri. Ai de unde alege, deoarece există o mare varietate de stiluri de ceasuri, de la cele clasice la cele sport. În funcție de bugetul pe care îl ai la dispoziție, vei găsi ceasul cel mai potrivit.

Un portofel de piele de la brandul preferat ar putea fi un accesoriu cadou. Sau poate un rucsac sau o geantă de laptop din piele. Dacă cel pentru care vrei să cumperi un cadou călătorește mult, în interes de serviciu sau personal, îi poți lua un set de trollere de voiaj, care vor fi cu siguranță apreciate.

3. Gadgeturi cadou

Cei mai mulți dintre bărbați folosesc gadgeturi și au o mică pasiune pentru acestea. Fie că vorbim despre calculatoare sau laptopuri, telefoane sau boxe smart, un cadou de acest gen ar putea fi potrivit. Dacă e pasionat de jocuri, poți alege un joc pe care știi că nu îl are sau un controller nou pentru consolă. Și o pereche de căști bune l-ar bucura, cu siguranță.

4. O experiență de neuitat

Dacă îl cunoști bine pe cel căruia urmează să îi cumperi cadoul, poate n-ar strica să vă petreceți o zi împreună. O tură sau mai multe la o pistă de karturi din oraș, la bowling sau la biliard ar fi o idee potrivită de cadou. Puteți merge împreună și la o oră de echitație, așa vă veți relaxa și veți trăi o experiență nouă.

Dacă are vreun sport preferat, polo, fotbal, tenis, handbal, poți cumpăra bilete și să mergeți în tribune să faceți galerie echipei sau sportivului favorit.

5. Un voucher cadou

Dacă nu știi ce să îi cumperi, ia-i un voucher cadou cu care să meargă la magazinul preferat și să își aleagă ce îi place.

Poate este pasionat de gătit și atunci îi poți lua cadou un curs la care să învețe lucruri noi sau un voucher la un spa, la un bazin de înot, la ceva ce știi că l-ar relaxa. Un alt cadou potrivit este o invitație la o degustare susținută de un somelier renumit, de la care să afle poveștile vinurilor favorite. Bilete la concertul unui artist preferat sau la un spectacol de teatru pe care știi că și-l dorea demult ar fi o altă surpriză plăcută pentru cel care urmează să fie aniversat.

Nu contează ce cadou alegi, important este să îl bucuri pe cel pentru care îl cumperi, să îi spui că îl apreciezi și că este valoros pentru tine. Prietenia, amiciția, relațiile apropiate cu cei dragi ne fac viața mai bună și mai frumoasă în fiecare zi.

Sursă foto: Pexels.com

Adaugă un comentariu

Articole similare