(P) 5 sisteme tehnologice care duc IVECO Daily la un nou nivel

Iveco Daily utilizează tehnologia pentru a oferi o experiență de conducere superioară și un mediu de lucru perfect. Viața la bord este mai ușoară, mai confortabilă și mai productivă ca niciodată.

Poți alege cea mai bună soluție de transport pentru afacerea ta selectând utilitare din oferta IVECO și autoturisme confortabile și moderne de la Auto Schunn Romania, dealer Mercedez Benz si Iveco, în showroom-urile din Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timisoara.

Ce oferă Iveco Daily?

  • Sistem de direcție creat pentru confort și ergonomie

Noul IVECO Daily este prevăzut cu sistem de servodirecție electric, foarte precis și reactiv la acțiunile șoferului, reducând efortul de schimbare de  direcție și oferind o experiență de conducere lină. De asemenea, amortizează vibrațiile și compensează dezechilibrele roților, oferind o senzație de stabilitate și control.

Întregul sistem de direcție al autovehiculului Iveco Daily a fost reproiectat pentru a-ți oferi experiența de șofat asemănătoare cu cea de la bordul unui autoturism. Poți face acum atât reglaje axiale, cât și unghiulare la volan și configurezi poziția perfectă de conducere pentru un confort sporit. Volanul multifuncțional din piele îți pune o gamă largă de comenzi la îndemână și lasă mai mult spațiu pentru picioare, sporind confortul general la volan.

  • Sistem de iluminare cu LED pentru o  vizibilitate sporită

Noile lumini de tip LED îmbunătățesc semnificativ vizibilitatea și percepția obstacolelor cu 15%, oferind un fascicul de iluminare  mai ascuțit care ajunge mai departe. În timp ce acest tip de lumini atrag prin design-ul inovator,  aduc economii însemnate, deoarece luminile cu LED-uri au o durată de viață extrem de lungă.

Noul cluster de bord cu afișaj color de înaltă rezoluție oferă o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care face interacțiunea cu comenzile Iveco Daily mult mai simplă. Poți accesa în timp real toate setările cheie și informațiile de care ai nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate conducând în siguranță și confort.

  • Siguranță și eficiență datorită monitorizării presiunii în pneuri

Sistemul de monitorizare a presiunii în anvelope afișează presiunea fiecărei anvelope în timp real, astfel încât să te poși mereu asigura ca Iveco Daily funcționează întotdeauna la o presiune optimă a anvelopelor. Acest lucru nu numai că duce la o conducere mai sigură, dar te ajută și la reducerea consumului de combustibil. Daily de la Iveco este prima autoutilitară care oferă această caracteristică atât pentru modelele cu roți simple, cât și pentru cele cu roți dublate în față.

  • Pachet de navigație  HI-CONNECT 

Acum te poți bucura de serviciile multiple incluse în pachetul de navigare:

  • Trafic live. Primești informații despre trafic în timp real cu incidentele în trafic și cauza acestora
  • Avertismente privind limita de viteză. Limita de viteză este indicată cu o pictogramă galbenă dacă limita este depășită cu mai puțin de 5 km / h, pictograma roșie apare dacă limita de viteză este depășită cu peste 5 km / h
  • Radare, sisteme de detecție a vitezei, radare fixe, zone de control al vitezei, semafor și camere ZTL indicate pe bara laterală
  • Navigație facilă pentru camioane. Alegi acum cea mai bună rută în funcție de dimensiunea vehiculului sau de limitele de circulație în vigoare pe drum
  • Comenzi vocale. Poți comunica prin comenzi de navigare folosind butonul de pe volan.
  • Puncte de interes. Gestionezi mai bine traseul și cauți poziția cu GPS, memorând locațiile preferate.
  • Sistem de parcare creat pentru confort și eficiență

Noua frână de parcare electrică se acționează automat când autovehiculul este parcat și se decuplează când ești gata de drum.

Pe traseele urbane multi-stop, cum ar fi la livrarea coletelor, nu trebuie să mai pierzi timpul cuplând și decuplând frâna. Poți economisi până la 5 ore pe lună, un beneficiu clar pentru profitabilitatea condusului.

Adaugă un comentariu