(P) 6 motive pentru care să alegi anvelope de vară Davanti

Este momentul să-ți schimbi anvelopele și nu știi ce să alegi? Specialiștii de la Anvelope.ro îți dau 6 motive pentru care să alegi anvelope de vară Davanti pentru mașina ta.

Mașina pe care o conduci, stilul tău de condus, recomandările producătorului, numărul de kilometri parcurși, bugetul, dar și modul de utilizare sunt tot atâția factori de care trebuie să ții cont atunci când alegi anvelopele de vară. Specialiștii de la Anvelope.ro îți dau 6 motive pentru care anvelopele de vară Davant sunt o opțiune bună pentru tine.

1. Anvelopele de vară Davanti îți oferă un echilibru perfect între aderență, eficiență și durabilitate, toate acestea însemnând o deplasare sigură cu mașina, în orice condiții. Folosind tehnologii și materiale de ultimă generație, inginerii Davanti au reușit să dezvolte o gamă completă de anvelope de vară care oferă o manevrabilitate excelentă, performanțe remarcabile la frânare și un control excepțional, atât pe carosabil umed cât și uscat.

2. Gama de anvelope de vară Davanti, disponibilă în 2021, este compusă din modelele DX240, DX390, DX420, DX440, DX640, DX740, Protoura Sport și Terratoura A/T. Profilul dinamic al benzii de rulare a fost conceput special pentru fiecare segment, de la mașini din clasele mini și compactă până la SUV-uri și mașini sport de înaltă performanță. Indiferent de mașină, indiferent de condiții sau de stilul tău de condus, în gama de anvelope de vară Davanti vei găsi anvelopa perfectă pentru tine.

3. Programele de testare și dezvoltare ale anvelopelor Davanti sunt extrem de riguroase și se desfășoară în centre de testare inovatoare, dar și pe cele mai dificile drumuri din lume, în condiții extreme. Toate acestea pentru ca în final tu să beneficiezi de o anvelopă sigură și eficientă.

4. Producătorul britanic de anvelope Davanti Tyres are o nouă unitate de dezvoltare și cercetare în cadrul centrului tehnologic Applus+ IDIADA, din Spania, unde se dezvoltă noua generație de anvelope. Folosind tehnologii avansate și materiale inovatoare, anvelopele de vară Davanti îți oferă performanțe maxime pe toată durata de viață a anvelopei, un consum redus de combustibil, un control mai bun al mașinii, o tracțiune optimă pe asfalt ud, comportament excelent la frânare atât pe asfalt uscat, cât și pe carosabil ud, asigurând în același timp un grad mare de confort pentru șofer și pasageri.

5. Anvelope.ro, importatorul exclusiv al anvelopelor Davanti în România, îți oferă programul de garanție nelimitată dezvoltat de către producătorul britanic, care confirmă calitatea gamei de produse disponibile și pe piața din România. Astfel, Anvelope.ro îți oferă garanție până la limita de uzură de 1,6 mm, pe toată durata de utilizare a acestora.

6. Un aspect important în calitatea produselor pe care le comercializăm este să cunoaștem de unde provin și cum au fost depozitate anvelopele înainte ca noi să le achiziționăm. Astfel continuăm depozitarea lor în condiții de termperatura constanta, într-un depozit închis unde nu intră foarte mult praf, iar lumina solară nu este excesivă, intr-un depozit cu standarde ridicate necesare pentru un produs neambalat cum sunt anvelopele. Având grijă de produsul pe care urmează să îl achiziționezi, proprietățile anvelopelor se păstrează pe o durata mai mare de timp.

Care este anvelopa de vară Davanti pe care o alegi pentru mașina ta?

Adaugă un comentariu