(P) ACN Piese Utilaje îmbracă de astăzi straie noi, de sărbătoare!

Fundamentul pe care se clădește ACN Piese Utilaje este reprezentat de pasiunea față de domeniul tehnic și respectul față de voi, clienții și prietenii noștri. Suntem în continuă expansiune. Mai buni, mai informați, mai empatici pe zi ce trece! La început a fost un vis și un om determinat să își depășească limitele. Acum este o echipă închegată, puternică, ghidată de o scară valorică bine definită.

Un jucător de primă ligă pe piața pieselor de schimb pentru utilaje, ACN Piese Utilaje îți propune acum o experiență nouă, inovativă, concepută pentru a ușura procesul de achiziție a pieselor de schimb. La cea de a noua aniversare a noastră, sărbătorim truda și determinarea care ne-au adus aici, dar și o interfață imbunătățită a site-ului. Sărbătorește și tu alături de noi! Noua interfață a site-ului www.acnpieseutilaje.ro facilitează explorarea produselor noastre și alegerea celui potrivit.

Accesează chiar acum noua versiune și bucură-te de funcționalități îmbunătățite! Designul modern încheagă un motor de căutare avansat, având în vedere particularitățile cerințelor tale. Astfel, noile filtre îți permit să triezi rezultatele în funcție de marcă, model, submodel și tipul utilajului. De la bun început, ne-am dorit să îți fim ghizi de nădejde în învolburatul domeniu tehnic, iar această schimbare ne pune cu un pas mai aproape de tine și de reușită. Ca până acum, ACN Piese Utilaje îți pune la dispoziție o gamă variată de produse, oferind mereu oferte avantajoase și garanția calității. Acestea două vor ramane mereu neschimbate!

Mai bun, mai practic, mai rapid!

Găsirea pieselor de schimb potrivite nu a fost niciodată mai ușoară! Modalitățile prin care poți alege produsele potrivite sunt multiple. Pe langă noile filtre de căutare despre care am vorbit mai sus, poți accesa și consultanța tehnică într-un mod eficient și rapid. În secțiunea Contact se regăsesc informațiile de contact ale specialiștilor nostri, la care te îndemnăm să apelezi pentru a îți sedimenta informațiile tehnice. Colegii noștri sunt oameni frumoși, empatici, dornici să îți ofere tot ajutorul de care ai nevoie. Contactează-i printr-un apel telefonic, un mesaj pe whatsapp sau prin e-mail!

Profesioniștii din domeniul agricol sau cel al construcțiilor știu cât de important este să fie la curent cu fiecare noutate. Abonează-te la Newsletterul nostru pentru a rămâne conectat cu picanteriile industriei tehnice! Prețuim relațiile pe care reușim să le clădim cu fiecare dintre clienții noștri dar suntem și conștienți că timpul nu așteaptă, iar întâlnirile în persoană ne sunt deseori imposibile. Ca orice veritabil milenial, suntem activi și pe rețelele de socializare Facebook, Instagram, iar, mai nou, cochetăm chiar și cu TikTok, în cadrul căruia suntem novici. Menținem legătura acolo!

De-a lungul anilor noștri de experiență, am parcurs domeniul tehnic în lung și-n lat, acumulând informații la fiecare pas. Ne-am dezvoltat afacerea, serviciile, parteneriatele. Am avut norocul de a forma legături și colaborări cu oameni de succes, verticali și frumoși. Două lucruri au rămas neclintite: pasiunea față de domeniul de activitate și respectul față de colaboratorii noștri. Imbunătățirile aduse acum site-ului www.acnpieseutilaje.ro vin în cimentarea acestor relații, noi păstrându-ne mereu ca obiectiv principal satisfacerea nevoilor clienților noștri.
Dragi profesioniști, deținători de utilaje, luați parte la noua experiență ACN Piese Utilaje, inspirată de voi, proiectată pentru a vă acoperi fiecare nevoie!

Adaugă un comentariu

Articole similare