(P) Ai suferit un accident ușor de mașină și ai nevoie de servicii tinichigerie și vopsitorie auto profesionale? Vezi soluția!

Tuturor șoferilor li se poate întâmpla mai devreme sau mai târziu să fie implicați în evenimente rutiere neprevăzute. Acestea pot fi mici tamponări, lovirea unor trotuare sau elemente de mobilier urban. Pot avea loc oriunde, în traficul sufocant din București, într-o parcare îngustă de mall sau pe drumuri naționale nemodernizate. Caroseria mașinii și subansamblele metalice sunt primele care absorb șocul în astfel de situații și pot apărea astfel deformări, zgârieturi, sau decolorări ale caroseriei.

Din fericire poți apela la serviciile eficiente de tinichigerie și vopsitorie auto oferite de Dexcar Service, care pot repara aceste defecte și pot reda aspectul inițial al automobilului. Accidentele ușoare sunt cauza celor mai multe intervenții la nivelul caroseriei autovehiculelor. În cazul acestora ai la dispoziție atât servicii de tinichigerie, cât și de vopsitorie pentru piesele și componentele ce au suferit daune. Ambele servicii contribuie astfel la redarea aspectului inițial al automobilului.

Află în ce constă un serviciu de tinichigerie auto realizat la standarde occidentale!

Atunci când ai fost implicat într-un eveniment auto neplăcut, trebuie să cauți un serviciu eficient și accesibil de tinichigerie auto. În București există numeroase ateliere auto, acest lucru îngreunând alegerea unuia care să răspundă cel mai bine nevoilor tale. Este bine să contezi pe un service cu experiență, dotat cu cele mai noi tehnologii și mai ales un service ce dispune de un personal atent și receptiv la nevoile clienților. Transparența este esențială, astfel încât serviciile și costurile să fie la vedere.

Dexcar Service îți oferă servicii bazate pe aceste atribute, precum și experiența de peste zece ani a mecanicilor și inginerilor implicați cu pasiune în repararea vehiculelor. În cazul reparațiilor ușoare, de la nivelul caroseriei, se utilizează o tehnică de îndreptare la rece, folosindu-se unelte ce pot canaliza forța asupra unei zone restrânse, care necesită reparare. Atunci când nivelul de daune este mai mare, se efectuează sudura pieselor afectate.

Este realizată o sudură cu ajutorul unui aparat de precizie, de tip MIG/MAG – Metal Inert Gas/Metal Arc Gas, care utilizează un mediu de protecție pe bază de argon, sau de argon cu dioxid de carbon, gaze inerte, pentru a preveni deteriorarea zonelor adiacente sudurii. Astfel se realizează o sudură exactă, eficientă și rapidă a pieselor deteriorate. Acestea pot fi tobe de eșapament, porțiuni din șasiu, sau alte piese metalice. Aparatul prezintă la capăt un fir metalic ce formează cu piesa de sudat un arc electric, ce topește și combină ambele metale, pentru o sudură eficace.

  • Câteva din serviciile pe care le poți accesa în atelierul de tinichigerie auto sunt:
  • Redresare caroserie (capotă, portiere, panouri)
  • Redresare și sudare șasiu
  • Sudură piese din aluminiu
  • Schimbare parbriz și lunetă

Serviciul de tinichigerie auto reprezintă o reparație structurală a autovehiculului. Atunci când reparația are loc la nivelul caroseriei, este nevoie și de vopsirea acesteia, sau a porțiunii unde a avut loc reparația.

Beneficiază de un serviciu de vopsitorie auto eficient și de calitate!

Vopsirea auto poate avea două scopuri – o vopsire de acoperire a reparațiilor, sau a micilor defecte de la suprafața caroseriei, sau o vopsire de ordin estetic, atunci când vrei să dai mașinii tale un aspect impresionant. Vopseaua automobilului este prima barieră ce intră în contact cu diferiți factori fizici sau chimici, și care protejează mașina. Din cauza vremii, sau a traficului, caroseria mașinii poate suferi mici defecte, care diminuează protecția autovehiculului și îi conferă un aspect neîngrijit.

Un serviciu de vopsitorie auto profesional poate ajuta în redarea aspectului inițial al mașinii, atunci când apar defectele de suprafață. De asemenea vopsirea se utilizează pentru a masca părțile metalice ce au suferit daune și au fost reparate prin tinichigerie. Serviciul de vopsitorie este un proces mai complex, ce necesită condiții speciale și echipamente adecvate pentru realizarea unei lucrări eficiente și sigure. Nu în ultimul rând e nevoie de mâinile specializate ale unei echipe dotată cu experiență și pasiune.

Vopsirea se realizează într-o cameră specială, numită cabină de vopsire, dotată cu filtre de aer și conducte de evacuare a pulberilor. Personalul este echipat corespunzător cu mască și ochelari de protecție, iar vopsirea se realizează cu ajutorul unui pistol special. Piesele sunt montate pe dispozitive speciale pentru a fi vopsite. Un serviciu profesional de vopsitorie parțială sau totală, va efectua toate procedurile necesare (îndepărtare chit, șlefuire, vopsire în două straturi, polish caroserie, uscare) pentru ca mașina să-și recapete luciul și culoarea.

Atunci când mașina ta necesită servicii de tinichigerie și vopsitorie auto, apelează la ajutorul unor profesioniști!

La Dexcar Service poți acum să beneficiezi de unele dintre cele mai moderne servicii de tinichigerie și vopsitorie auto din țară. Personalul instruit și atent, respectul față de nevoile clientului și transparența serviciilor și a costurilor sunt atribute ce caracterizează serviciile oferite de companie. Lasă mașina ta pe mâini competente și bucură-te de un rezultat calitativ și durabil!

Adaugă un comentariu