(P) Avantajele închirierii auto pe termen scurt pentru persoanele fizice și juridice

Oricine are nevoie de o mașină pentru o perioadă limitată de timp poate lua în considerare închirierea auto pe termen scurt care este o alternativă mult mai flexibilă la achiziție sau leasing, presupunând costuri mai mici și mult mai puține angajamente. Închirierea auto pe termen scurt se desfășoară, de obicei, pe o perioadă cuprinsă între 24 de ore și 60 de zile și oferă acces rapid la o mașină fără a fi nevoie de parcurgerea etapelor complexe de achiziție sau leasing.

De beneficiile serviciilor de închiriere auto pe termen scurt se pot bucura deopotrivă persoanele fizice și cele juridice, aceastea devenind o soluție tot mai atractivă de la an la an și pe piața din România.

Avantajele pentru persoanele fizice

Rapiditate
Pentru cei care au nevoie de o mașină pentru cum ar fi călătorii în scop turistic cu un anumit număr de locuri și o configurație dedicată sau le este necesar un autovehicul în alte scopuri, anumite angajamente (profesionale, educaționale sau personale), serviciile de închiriere auto pe termen scurt reprezintă una dintre soluțiile cele mai accesibile la momentul actual.

Comoditate
În situația în care o persoană are nevoie de o soluție proprie de mobilitate, fie ea doar una temporară, și pe care să se bazeze strict în interiorul unei localități unde opțiunile de transport public nu sunt foarte ofertante sau în afara localității pe distanțe mai mari, închirierea auto pe termen scurt devine o opțiune atractivă atât din punct de vedere al comodității, cât și al costurilor.

Diversitate
Persoanele pasionate de mașini, cărora le place să conducă cele mai noi modele aflate în tendințe, au posibilitatea să se bucure de ele fără investiții financiare majore prin intermediul serviciilor de închiriere auto pe termen scurt, mediu sau lung. Fie că este vorba despre mărci premium sau economice, firmele de închirieri auto pun la dispoziția clienților lor flote auto variate din care oricine poate să își aleagă modelul auto preferat.

Beneficiile pentru persoanele juridice

Accesibilitate
În activitatea de zi cu zi a unei afaceri pot apărea întotdeauna situații neprevăzute – cum ar fi deplasarea unor membri ai echipei sau evenimente dedicate – și care implică nevoia rapidă a unei flote auto de mașini, fie ele mărci premium sau economice, în funcție de necesități. Constrângerile de tip birocratic fac achiziția unor mașini noi foarte dificilă uneori, motiv pentru care închirierea auto pe termen scurt devine soluția optimă.

Varietate
O flotă învechită și limitată din punct de vedere tehnic sau tehnologic poate îngreuna semnificativ desfășurarea activității unei companii. Chiar și pentru firmele care decid să investească într-o flotă nouă, serviciile de închiriere auto pe termen scurt pot fi mult mai avantajoase nu doar pentru că sunt mult mai rapide din punct de vedere formalități, ci și pentru că asigură accesul la o flotă auto de mărci premium și economice mult mai variată.

Fiabilitate
Serviciile de întreținere, reparațiile sau inspecțiile tehnice periodice pot reprezenta cheltuieli costisitoare pentru o companie mică sau mijlocie, în cazul în care aceasta optează pentru achiziția mai multor mașini. În cazul închirierii pe termen scurt, toate aceste costuri de întreținere se află în responsabilitatea companiei de închirieri, aceasta asigurând, în cele mai multe cazuri, servicii complete de asistență tehnică pe întreaga perioadă contractuală.

Pentru mai multe detalii despre serviciile de închiriere auto pe termen scurt, click aici.

Adaugă un comentariu