(P) Avocat Grigoriu este avocatul care apără cu stoicism drepturile omului în procesele de la CEDO !

Respectarea drepturilor omului este una dintre condițiile esențiale pe care trebuie să o respecte orice stat din lume. Din păcate, acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată motiv pentru care oamenii au de suferit. Pentru ca persoanele asupra cărora se comit abuzuri să aibă câștig de cauză este nevoie de foarte multă perseverență, o tărie psihică incredibilă, răbdare dar și de serviciile unui avocat specializat în apărarea drepturilor omului și care are o foarte mare experiență în acest domeniu de activitate. Având în vedere că nu în fiecare zi avem nevoie de serviciile unui astfel de avocat este destul de greu de găsit un astfel de avocat. Și totuși aceștia există.

Când ai nevoie de un avocat specializat în drepturile omului?

Apelarea la serviciile unui avocat specializat în drepturile omului este o acțiune pe care nimeni nu își dorește să o facă. Cu toate acestea unii dintre noi sunt obligați de abuzurile care se comit asupra lor să apeleze la serviciile unui astfel de avocat. Din păcate, datorită diverselor motive se întâmplă uneori ca instanțele de judecată din țara noastră să comită abuzuri asupra cetățenilor. Pentru că orice persoană are dreptul la respectarea drepturilor și libertăților cetățenești este normal ca orice încălcare a acestor drepturi să fie pedepsită de instanțele de judecată din țară. Având în vedere că acest lucru nu se întâmplă de fiecare dată este necesară apelarea la Curtea Europeană a Drepturilor Omului ( CEDO ). Această curte este instanța supremă la care avocații specializați în apărarea drepturilor omului au apelat din ce în ce mai mult în ultimii ani. Ca în cazul oricărui alt proces, și în momentul în care se apelează la CEDO este necesar ca avocatul care reprezintă cazul să fie un avocat profesionist, care știe ce are de făcut pentru a câștiga speța pentru care se află în fața judecătorilor de la CEDO. Pentru a putea angaja un astfel de avocat este nevoie de studierea cu atenție a ofertelor existente pe piața de specialitate.

Calitățile pe care trebuie să le îndeplinească un avocat pentru a putea avea succes în susținerea cauzei la CEDO

Nu orice avocat poate susține o cauză la CEDO. Acesta trebuie să îndeplinească anumite calități pentru a putea fi capabil să se prezinte în față judecătorilor de la CEDO și să îi facă să înțeleagă care sunt abuzurile pentru care avocatul s-a adresat acestei instituții. Pentru a avea cât mai multe șanse de câștig este necesar ca avocatul ales pentru a apărea în față judecătorilor de la CEDO să îndeplinească următoarele calități:

  • Să fie specializat în domeniul apărării drepturilor omului. Acesta este cea mai importantă calitate pe care trebuie să o îndeplinească un avocat pentru ca acesta să te poată reprezenta în procesul de la CEDO.
  • Să aibă o experiență cât mai mare în domeniul apărării drepturilor omului. Chiar dacă este clar ca lumina zilei că ești o victimă a abuzurilor este necesar ca avocatul care te reprezintă să aibă o experiență cât mai mare în acest domeniu de activitate pentru ca șansele de câștig să fie cât mai mari.
  • Este recomandat ca avocatul ales să facă parte dintr-o casă de avocatură. În felul acesta cresc foarte mult șansele de a alege un avocat care știe cu adevărat cu ce se mănâncă această meserie.
  • Rata de succes a cazurilor avute la CEDO să fie cât mai mare.
  • Onorariul perceput să nu depășească limita bunului simț. Cum îți dai seama dacă a depășit sau nu limita bunului simț? Foarte simplu: în momentul în care onorariul cerut pentru o astfel de reprezentare este incredibil de mare este clar că este depășită limita bunului simț.

Casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu este casa de avocatură din țara noastră care are o rată foarte mare de succes în ceea ce privește cazurile avute la CEDO

Una dintre cele mai respectate case de avocatură din țara noastră dar și casa de avocatură care are o rată a succesului foarte mare în ceea ce privește cazurile avute la CEDO este casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu. În cadrul acestei case de avocatură lucrează doar avocați specializați la cel mai înalt nivel, care au o foarte mare experiență în apărarea drepturilor omului și care luptă cu adevărat pentru a reprezenta cât mai bine interesele clienților. Numărul foarte mare de cazuri câștigate la CEDO dar și faptul că această casă de avocatură colaborează cu avocați de cel mai înalt calibru sunt alte două motive pentru care această casă de avocatură este alegerea ideală pentru a te reprezenta la CEDO. Pentru ca alegerea să fie și mai ușor de realizat trebuie menționat faptul că avocații care lucrează în cadrul acestei case de avocatură percep un onorariu care este mai mult decât accesibil având în vedere complexitatea cazurilor pe care le rezolvă aceștia.

Concluzii

Abuzurile comise asupra noastră nu trebuie tolerate sub nici o formă indiferent de instituțiile sau persoanele care comit abuz asupra noastră. Din fericire, societatea europeană în care trăim ne oferă posibilitatea de a ne adresa Curții Europene a Drepturilor Omului în cazul în care considerăm că s-a comis un abuz asupra noastră. Pentru a avea șanse de câștig este necesară apelarea la serviciile oferite de către o casă de avocatură celebră, specializată în apărarea drepturilor omului. Având în vedere toate beneficiile oferite de către casa de avocatură Grigoriu & Grigoriu este clar că această casă de avocatură este alegerea spre care trebuie să se îndrepte toate persoanele care se consideră abuzate într-un fel sau altul de către instituțiile de judecată de pe teritoriul țării noastre.

Adaugă un comentariu