(P) Black Friday la FineStore: mii de produse cu prețuri și mai mici decât te-a obișnuit!

De la un whisky de calibrul unui Audi până la un vin roșu care te impresionează ca o Vespa 946, oferta de Black Friday a FineStore durează toată luna noiembrie, iar reducerile sunt de neratat. Mii de produse au prețuri speciale în această perioadă: de la tequila și rom până la coniac și vodkă și nu numai.

În loc să fim geloși pe norocul altora la electrocasnice de Black Friday, ne putem delecta cu arome noi sau gusturi rafinate de băuturi, cu prețuri speciale, pe care FineStore.ro le are până pe 30 noiembrie! Stocul este însă limitat, așa că asigură-te că vei cumpăra produsele preferate la prețuri mici! Tot ce trebuie să faci este să dai câteva click-uri pe site.

Descrierile fiecărui produs în parte te pot ajuta să te decizi mai ușor, ținând cont că navighezi printre mii de produse. Dacă ai însă nelămuriri, specialiștii FineStore.ro îți stau la dispoziție pentru consultanță telefonică. În situația în care preferi să mergi în magazinul fizic, situat în Bulevardul Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, Bucureşti, experții celui mai mare magazine online de băuturi alcoolice îți vor răspunde față în față la orice întrebare cu profesionalismul pentru care sunt renumiți.

De exemplu, îți pot dezvălui secretele vinului Il Bruno Dei Vespa Primitivo Salento IGT, care are un buchet de arome fantastice dezvoltate pe terenul argilos din Salento, Italia. Cu un gust neted și copt, un pic picant, acest vin roșu se servește în pahare mari, deoarece necesită oxidare pentru a-și dezvălui aroma complexă. Perfect lângă prosciutto, salamuri, chifteluțe sau brânzeturi mediu învechite, acest vin fin italian îmbie cu un miros ce include nuanțe fine de mure și cireșe, alături de arome generoase de fructe roșii și tanini nobili.

Ofertă variată, prețuri mici și transport gratuit

Descrieri detaliate le pot oferi specialiștii FineStore și amatorilor de tării, în oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice de Black Friday regăsindu-se o gamă largă de băuturi.

Aceasta include whisky, tequila, coniac, dar și lichior, șampanie și băuturi tradiționale românești. Prețurile speciale la mărci precum AU Vodka, Mont Blanc Vodka și Crystal Head vodka, alături de tequila ca Padre Azul, rom Dictador și Havana Club, whisky Nucky Thompson sau Gentleman Jack și coniac Frapin sunt valabile și online. Toți clienții au posibilitatea de retur în 45 zile a produselor (cu ambalajul original sigilat), beneficiază de livrare rapidă, indiferent de zona din România în care locuiesc, dar și de transport gratuit pentru comenzi ce depășesc 199 de lei. Să aveți cât mai multe experiențe pe gustul vostru!

Adaugă un comentariu