(P) Black Friday la FineStore: “Verde” pentru surprize și prețuri speciale toată luna noiembrie!

Știi să apreciezi calitatea și să recunoști o oportunitate atunci când o ai în față? Atunci știi că trebuie să profiți din plin de reducerile de Black Friday de la FineStore.

Ai super prețuri toată luna noiembrie la peste 2.000 de produse din toate categoriile de băuturi alcoolice – vin, vodkă, rom, gin, lichior, whisky, tequila, șampanie, coniac, tradiționale și chiar și la coșuri cadou. La FineStore, Black Friday durează toată luna, pentru că o selecție bună de băuturi nu se face în doi timpi și trei mișcări, ca o parcare laterală. Nu lăsa, totuși, zilele să treacă prea mult pentru că stocurile sunt limitate! Nu lăsa deci pe mâine ce poți să cumperi azi!

Cele mai bune băuturi pentru barul de acasă

Băuturile tale preferate se regăsesc cu siguranță în oferta de Black Friday de la FineStore.

Din oferta de vin de Black Friday poți alege între branduri românești de la cele mai cunoscute și performante podgorii, până la branduri din Australia, Africa de Sud sau Chile. Ai bea oricând un vin roșu de calitate? Încearcă o tură cu un sortiment al brandului premium venețian de vin Masi. Licori fabuloase, din struguri special selecționați, obținute din soiuri autohtone, în principal Corvina, Rondinella şi Molinara, beneficiază acum la FineStore de reduceri până la 35%.

Tot din Italia, îți recomandăm vin Ronco di Sassi, o experiență unică și autentică în degustare. Vinuri seducătoare, cu spirit mediteranean și un buchet aromatic deosebit, au reduceri de până la 40% și sunt potrivite atât pentru a le avea în casă, cât și pentru a le dărui cuiva care știe să aprecieze o băutură cu stil.

Tot nu te-am convins? Un vin Grande Alberone prinde Italia într-o sticlă și face ca fiecare degustare să pară o călătorie senzorială. Aceste vinuri premiate, care cuceresc și cei mai pretențioși degustători, beneficiază de reduceri ce ajung și la 50%.

Inspirație pentru cadouri: Băuturi premium, la cele mai bun prețuri

Când intri pe FineStore e imposibil să te gândești doar la tine, iar cum prețurile mici devin și mai mici de Black Friday e chiar indicat să rezolvi, măcar parțial, și problema cadourilor pentru luna decembrie. Darul perfect pentru o zi onomastică sau chiar pentru Moș Nicolae sau Moș Crăciun poate fi la un click distanță. Rom AH Riise, Mont Blanc Vodka, tequila Padre Azul, whisky Nucky Thompson, coniac Hennessy, lichior Cointreau, șampanie Dom Perignon – găsești băuturi pentru toate gusturile și toate buzunarele în oferta de peste 2.000 de produse la reduceri de Black Friday.

De Black Friday la FineStore nu câștigi doar ceea ce economisești, ci poți avea și parte de surprize. Câștigă unul dintre cele 100 de premii constând în pachete promoționale cu ajutorul produselor cu etichetă “Verde la Black Friday”. În plus, dacă te abonezi la Newsletter poți beneficia de extra reduceri și alte surprize de care afli primul.

Comenzile online sunt livrate rapid oriunde în țară, chiar gratuit dacă depășesc valoarea de 199 de lei; ai, desigur, și varianta să descoperi oferta de Black Friday direct în magazinul FineStore din Băneasa (Bd. Aerogării, nr. 2-8, Sector 1, București), unde poți beneficia de asistență la cumpărături din partea specialiștilor și de aceleași prețuri bune ca pe site.

Adaugă un comentariu