(P) Caracteristicile practice ale unor uniforme de pompieri și particularitățile acestor ținute

Te afli în slujba misiunilor de intervenție și securitate publică? Lucrezi ca pompier în cadrul IGSU? Atunci ai nevoie de o ținută vestimentară adecvată! În gama articolelor dedicate eroilor care luptă împotriva incendiilor și intervin în situațiile de urgență vei găsi uniforme de pompieri de cea mai bună calitate, caracterizate prin elemente de design si croi distinctive.

De la tricouri la pantaloni tactici, poți achiziționa produsul de care ai nevoie pentru a face față cu brio activităților specifice meseriei tale. Iată cele mai reprezentative modele din această categorie și caracteristicile care le diferențiază!

Tricourile glat

Tricourile confecționate din 100% bumbac glat asigură o experiență plăcută la purtare și o durabilitate excelentă. De culoare bleumarin și cu un design atent realizat, aceste piese se remarcă în mulțime. Unul dintre aspectele deosebite ale acestor modele este materialul superior folosit, care depășește cu mult calitatea tricourilor clasice. Modelele dispun de epoleți pe umeri, iar la baza gâtului, pe guler și pe spate au imprimată inscripția “Pompierii IGSU”, subliniind atașamentul față de această profesie nobilă și vitală.

Tricourile Polo

Tricourile Polo sunt confecționate din tricot pique, având o compoziție fibroasă din 100% bumbac. Au o croială dreaptă, iar gulerul este din tricot patent. Se încheie cu trei nasturi, iar pe umeri se pot aplica epoleții. Pe mâneca stângă se poate atașa setul de 2 ecusoane specifice.
Tricourile sunt inscripționate pe spate și pe față cu sigla “POMPIERII” și completează perfect prestanța unei uniforme pompieri.

Pantalonii tactici

Rezistenți și confortabili, pantalonii tactici oferă utilizatorului încredere și libertate de mișcare. Aceștia sunt confecționați din material textil rezistent la rupere, la trecerea apei și la murdărie. Sunt prevăzuți cu 6 buzunare: 2 față, 2 spate și 2 pe picior deasupra genunchiului, pe lateral.

Buzunarele spate și cele laterale sunt închise cu velcro pentru comoditate, siguranță și rezistență la folosire, în timp ce buzunarele față sunt securizate cu cheițe pentru o mai mare rezistență. La terminație, pantalonul este strâns cu elastic pentru a nu împiedica mișcările. Modelele se remarcă prin cusături duble elastice sau tighelite în zonele predispuse mai mult la uzură și asigură funcționalitatea ireproșabilă a unei uniforme de pompieri.

Bluzele glat

Bluzele glat sunt confecționate din glat, compoziție 100% bumbac. Materialul, ca și cel din pique, este de o calitate net superioară. Pe umeri, bluzele au epoleți, iar la baza gâtului, pe guler și pe spate sunt imprimate cu sigla “POMPIERII”.

Jacheta Softshell

Jachetele de acest tip sunt confecționate din softshell, material matlasat. fin și impermeabil. Sunt prevăzute cu epoleți pentru grade pe umeri și cuprind toate accesoriile necesare, precum emblema mâna stângă, ecuson “România”, ecuson “Pompierii” și imprimeu spate.

Jacheta Ripstop

Jachetele Ripstop sunt ideale pentru a garanta calitatea unor uniforme de pompieri. Acestea sunt confecționate din materiale rezistente la rupere sau sfâșiere și sunt dotate cu epoleți pentru grade. Au două buzunare pe piept, câte un buzunar pe fiecare mânecă și suport de pix pe mâna stângă, jos. Pe lângă rezistența la rupere, materialele se caracterizează și prin rezistență la trecerea apei (water repellent) și la murdărie (dirt resistant).

Jacheta softshell cu glugă și mesadă

Jachetele din softshell sunt deosebit de confortabile. Sunt confecționate din material fin și impermeabil și sunt dotate cu epoleți pentru grade. Au mesadă nedetașabilă și glugă detașabilă.
Conțin toate accesoriile necesare. de la embleme la ecusoane și imprimeuri.

În ansamblu, fiecare element al unei uniforme pompieri are un scop specific și contribuie la siguranța și eficiența din timpul misiunilor de salvare. Consultă gama completă de articole destinate pompierilor și achiziționează modelele de care ai nevoie!

Adaugă un comentariu

Articole similare