Ce îți oferă cardurile de asistență rutieră 9695?

Dacă ai rămas măcar o dată cu mașină în până, în mod sigur ai încercat să rezolvi problema singur, ai apelat la cunoștințe sau la alți participanți la trafic sau pur și simplu ai căutat pe net.

Conducătorii auto asociază asistența rutieră preponderent doar cu serviciile de tractare, care sunt foarte costisitoare și care înseamnă mult timp pierdut în situația unui eveniment rutier.

Asistența rutieră nu este doar tractare. Asistența rutieră 9695 este un pachet complex de servicii prin care vei minimiza costurile, vei câștiga timp iar call center-ul 9695 este alături de tine în cazul unor evenimente precum defecțiunile tehnice, incidentele rutiere, lipsei de combustibil, etc. Aceste carduri oferă acoperire atât în România, cât și pe teritoriul statelor din Uniunea Europeană.

Spre exemplu, serviciul de asistență rutieră 9695 oferă și posibilitatea de pornire în cazul în care bateria mașinii tale te-a lăsat de izbeliște. Acest serviciu este inclus pentru orice card de asistență rutieră oferit de 9695. În cazul în care nici în acest mod nu pornește vehiculul, asistența rutieră oferită se ‘transformă’ în tractare până la un service.

Totodată, șoferul va beneficia de un serviciu de alerte și informare inclus în cardul de asistență rutieră 9695, care include avertizări privind data expirării ITP a vehiculului, expirarea RCA, expirarea valabilității poliței CASCO – dacă există, precum și avertizare în cazul în care expiră Rovinieta.

Anumite carduri oferite de 9695 asigură un autoturism de înlocuire în cazul în care defectul suportat de vehiculului acoperit de poliță nu poate fi remediat. După caz, există și posibilitatea acoperirii unor costuri de deplasare cu un taxi, cazare sau chiar și transport, în funcție de tipul cardului de asistență rutieră ales.

Desigur, toate aceste informațiile le puteți afla de pe site-ul celor de la 9695.ro și veți fi informat în cauză înainte de a cumpăra un card de asistență rutieră 9695. Mai mult decât atât, pentru vehicule avariate sau care au suferit defecțiuni care le fac imobile în afara granițelor României, există posibilitatea unui serviciu de repatriere al autoturismului. Acest serviciu este oferit pentru cardul de vacanță Extra sau Premium, precum și pentru cardurile anuale Silver și Gold.

Cel mai accesibil card de asistență rutieră oferit de 9695 costă 50 de lei, iar prețul celui mai scump card ajunge la 350 de lei.

Vezi produsele 9695 aici: https://bit.ly/2JoL3Wc

Dacă vrei să ai șansa să câștigi un card de asistență rutieră de la 9695, intră aici.

Adaugă un comentariu