(P) Care sunt beneficiile monitorizării prin GPS a vehiculelor pentru compania ta?

Sistemele de urmărire GPS sunt considerate a fi o invenție indispensabilă a timpului modern. Cu acestea, oamenii  își pot urmări cele mai prețioase bunuri, de la copii la laptopuri și vehicule. Tehnologia de urmărire GPS a făcut un val în industria de afaceri ca un instrument practic în gestionarea eficientă a business-urilor, fiind o soluție pentru managementul flotei auto și reducerea consumului de combustibil. Majoritatea acestor sisteme de supraveghere sunt compatibile cu smartphone-urile și tabletele, care se utilizează viral în aceste zile, și sunt la fel de ușor de utilizat ca și alte aplicații de pe telefonul mobil. În timp ce unii proprietari de companii și-au dat seama de mult timp că acest sistem de urmărire este o valoare pentru investiția lor, alții încă ezită să o pună în aplicare. Ceea ce nu e o surpriză, deoarece este dificil pentru cineva să accepte o nouă tehnologie precum urmărirea GPS fără cunoașterea și conștientizarea modului în care va afecta afacerea lor.

De ce să alegeți monitorizarea GPS?

Companiile care utilizează dispozitive de urmărire GPS pentru flote au raportat o creștere a veniturilor lor de la începutul implementării. Ele vă vor permite să vă structurați afacerea în consecință și să maximizați rutele companiei de transport economisind consumul și reducând timpul de inactivitate, dat fiind datele pe care le oferă dispozitivul și software-ul:

  • localizarea vehiculului și monitorizarea acestuia in timp real
  • monitorizarea consumului de combustibil
  • determinarea consumurilor excesive (furt sau scurgeri)
  • raport alimentări
  • trasee, kilometrii parcurşi în interes de serviciu şi personal
  • viteza de deplasare
  • posibilitatea de a descărca tahograful de la distanță
  • timpii de staţionare şi funcţionare
  • identificator șoferi, etc.

Reducerea costurilor cu combustibilul

Unul dintre principalele avantaje ale urmăririi GPS pentru companiile din domeniul transportului îl reprezină economia pe care o oferă prin îmbunătățirea eficienței consumului de combustibil, care se poate reduce cu până la 30%, iar investiția se poate amortiza în interval de doar câteva luni. Urmărirea consumului de carburant se face prin instalarea unei sonde litrometrice, care oferă o monitorizare exactă a nivelului de combustibil din rezervor și care împreună cu un capac antifurt care transmite înștiințări prin GPS de fiecare dată când se deschide rezervorul, vă oferă siguranța că nu veți fi păgubit de către personal. Pe lângă acest beneficiu, mai vine și avantajul planificării rutelor optime, protecția bunurilor transportate și monitorizarea cheltuielilor cauzate de stilul de condus nepăsător al șoferilor.

Monitorizare constantă

Pentru rezultate maxime, supravegherea constantă a activității este indispensabilă, așadar monitorizarea prin GPS  vă permite urmărirea în timp real a flotei de vehicule, verificarea traseelor, a consumului de combustibil și poziția exactă a vehiculului. Acest serviciu poate fi adaptat și la monitorizarea utilajelor agricole, a utilajelor de construcții sau a altor tipuri de utilaje.

Desigur, știm că timpul este prețios pentru orice manager de transport, așadar Fomco GPS oferă posibilitatea monitorizării externalizate, efectuate de o echipă de specialiști.

Control

Acest sistem contribuie la gestionarea flotei prin transmiterea informațiilor exacte când vine vorba de  poziția, coordonatele vehiculului, viteza de deplasare sau starea în care se află: în mișcare sau în oprire. Un factor important este și motivarea șoferilor spre un comportament mai civilizat, răspunzător și competent și evitarea folosirii vehiculului în interes propriu. Sistemul rulează neîntrerupt, adunând informațiile continuu, pe care le stochează în baza de date din care se pot obține rapoarte detaliate cu privire la traseele efectuate, vitezele medii, durata traseelor sau ale staţionărilor. Graficul de viteză al traseelor se poate realiza cu doar câteva apăsări de butoane, iar pentru o analiză mai detaliată, toate aceste date se pot vizualiza în formă grafică sau tabelară și se pot afișa și retroactiv. Monitorizarea funcționează indiferent de poziția geografică, fie în țară sau în străinătate.

Siguranța angajaților și a bunurilor:

Sistemele de monitorizare prin GPS  vă vor permite să fiți pe deplin conștienți de locația și activitățile pe care le fac angajații în orice moment al zilei. Când vine vorba de a face o investiție de capital, fiecare proprietar de afaceri vrea să-și salveze bunurile pentru a nu fi furate sau pierdute. Dar, dacă se întâmplă acest lucru, atunci un sistem de urmărire GPS poate fi foarte util în găsirea acestora în timp util.

Adaugă un comentariu