(P) Care sunt cele mai apreciate calități pe care trebuie să le aibă cutiile de transport medicamente?

Pentru o industrie cu exigențe ridicate, așa cum este industria farmaceutică, soluțiile  logistice folosite pentru transportul și depozitarea medicamentelor trebuie să fie de cea mai bună calitate. Este obligatoriu ca ele să garaneze toate specificațiile tehnice impuse de producător și să nu afecteze în niciun fel proprietățile produselor transportate. În plus aceste cutii transport medicamente trebuie să fie ușoare, din materiale igienice, care să nu inflențeze calitatea mărfurilor transportate.

Lucrând în stânsă colaborare cu toți beneficiarii produselor lor și cunoscând foarte bine toate nevoile producătorilor din anumite industrii, Schoeller Allibert oferă la ora actuală cele mai performante și cele mai rentabile soluții de manevrare, depozitare și transport produse. Compania este la ora actuală cel mai important producător de cutii, navete stivuibile, containere, lăzi, coșuri, paleți și navete de plastic din domeniu.

De ce să alegeți cutiile transport medicamente dublu stivuibile Integra de la Schoeller Allibert?

Navete dublu stivuibile sunt cele mai bune soluții logistice pentru producătorii de medicamente. Ele sunt concepute special pentru a servi transportului și manipulării produselor de dimensiuni mai mici. Aceste cutii sunt durabile, stabile și reciclabile. Sunt special proiectate pentru a proteja produsele prin formarea unui vacuum în momentul în care sunt închise, oferind protecție 100% tuturor produselor care sunt depozitate și transportate în ele.

Aceste produse sunt confecționate din materiale ușoare din PP – polipropilenă sau PE – polietilenă, respectând aceleași standarde exigente de calitate ca și produsele destinate industriei alimentare. Ele pot fi curățate ușor și au o ergonomie ce permite depozitarea și transportul în cele mai sigure condiții. Design-ului special permite să fie stivuite atât când sunt pline, cât și atunci când sunt goale și pliate. Iar când sunt goale pot ocupa cu până la 70 % mai puțin spațiu decât atunci când sunt pline, ceea ce garantează economie de spațiu în transport.

Gama Integra este destinată transportului sigur de produse nealimentare de dimensiuni mici. Design-ul este fin, pereții sunt netezi, au mânere ergonomice și opțiuni de etichetare. Pot fi sigilate și folosite pentru transportul securizat.

Iată care sunt cele mai importante calități ale cutiilor de transport medicamente Integra:

  • pereți laterali drepți și o bază plată
  • volum intern optim
  • spațiu de etichetare
  • design care amortizează socurile
  • posibilitate de identificare ușoară
  • posibilitate de închidere securizată.

Gama de navete dublu stivuibile Integra este special concepută pentru a fi folosită cu încredere de toți producătorii și distribuitorii din industria farmaceutică, satisfăcând cele mai înalte exigențe de rezistență,  igienă și calitate.

De ce să alegeți navetele dublu stivuibile de la Schoeller Allibert?

Toate produsele realizate de această companie devin repede standard pentru toți producătorii din domeniu.  Principalele avantaje, pentru care merită să fie apreciate sunt:

  • greutate redusă;
  • durabilitate de viață mult mai mare;
  • condiții de igienă îmbunătățite;
  • o mai bună protejare a produselor;
  • o mai bună ergonomie;
  • eficință logistică;
  • sunt reciclabile.

Toate aceste avantaje și caracteristici fac din aceste produse cele mai căutate soluții logistice pentru orice domeniu. Nu doar industra farmaceutică este abonată la acest tip de produse, ci și industria alimentară, a producătorilor auto, agricolă, a producătorilor de băuturi.

Unul dintre aspectele cele mai importante, care ar trebui să cântărească foarte mult în decizia de cumpărare este acela de a alege produse ecologice. Tocmai de aceea compania pune atât de mult accent pe această caracteristică a produselor oferite și se implica atât de mult în reciclare. În acest sens toate produsele realizate sunt ecologice, nepoluante și prietenoase cu mediul înconjurător, compania oferind și serviciile de reciclare necesare. Toți beneficiari care nu mai au nevoie de produsele achiziționate  le pot aduce la producător pentru a fi reciclate. Acestea vor fi colectate, iar după curățare, măcinare, spălare și uscare vor deveni materia prima necesară unei alte procesări. Vor fi realizate astfel alte produse, diminuând poluarea și fără deșeuri.

Schoeller Allibert este cel mai performant furnizor de soluții pentru producătorii și distribuitorii de medicamente. Compania oferă o gamă diversificată de cutii de plastic, cât mai adaptate, de cea mai bună calitate. Grație inovației și colaborării permanente cu beneficiarii,  compania este leader prin excelență pe piața soluțiilor de cutii și ambalaje din plastic. Ea este o firmă cu tradiție, care inventează, proiectează, dezvoltă și produce navete, cutii, boxpaleți, lăzi din plastic de mai bine de 50 de ani și este prezentă pe toate piețele internaționale, fiind formată din cei mai importanți jucători din industrie: Schoeller, Wavin, Perstorp, Arca, Linpac, Allibert, Paxton, Stucki.

Navetele dublu stivuibile oferite sunt proiectate și dezvoltate împreună cu reprezentanții domeniilor cărora le sunt destinate, fiind concepute din materiale care nu afecteză calitatea produselor și care sunt perfect compatibile cu nevoile și exigențele specifice domeniului.

Navetele furnizate sunt cele mai bune soluții pentru companiile producătoare și distribuitoare de medicamente. Ele sunt rezistente și adaptate pentru industria farmaceutică, reprezentând la ora actuală cel mai eficient tip de cutie din domeniu.

Dacă sunteți în căutarea unui producător și furnizor performant de cutii transport medicamente și doriți să beneficiați de cele mai noi soluții logistice, accesați site-ul schoellerallibert.com!

Adaugă un comentariu