(P) Care sunt cele mai cool accesorii pentru telefon

Utilizarea telefonului a devenit parte din rutina noastră zilnică, atât la nivel personal, cât și profesional. Acest dispozitiv care ne încape cu ușurință în buzunar a înlocuit multe alte aparate, precum calculatoarele și camerele foto. Chiar dacă nu sunt perfecte, telefoanele ne ajută să ținem legătura cu cei dragi și să rezolvăm diferite sarcini dificile în doar câteva secunde. Există, de asemenea, numeroase accesorii care fac telefoanele și mai practice.

În acest articol, îți prezentăm câteva dintre cele mai cool accesorii pentru telefonul mobil. Când vine vorba de acestea, trebuie să știi că unele sunt absolut necesare, pe când altele doar îmbunătățesc experiența utilizării.

Husă pentru telefon

Este esențial să-ți protejezi telefonul, iar pentru a face asta vei avea nevoie de o husă de calitate. Un astfel de accesoriu este disponibil în diverse culori și mărimi; poți achiziționa huse în tonuri neutre, transparente, pastel, neon, ori chiar imprimate cu diferite teme sau imagini. De exemplu, poți alege dintre peste 50 de huse pentru iPhone SE, care mai de care mai frumoase. De la modelele ultra-subțiri până la cele foarte robuste, există huse potrivite pentru diferite nevoi și preferințe.

Baterie externă

Următorul accesoriu pe listă este bateria externă. Cele mai multe telefoane au baterii ce rezistă aproximativ o zi de utilizare moderată. Însă atenție la termenul aproximativ,’ folosit de majoritatea producătorilor de dispozitive. Dacă te joci pe telefon, folosesti camera de câteva ori pe zi, navigația GPS pentru a ajunge în diferite locuri și alte aplicații consumatoare de baterie, aparatul se va descărca relativ repede. De aceea, este recomandat să achiziționezi o baterie externă care te va ajuta să nu rămâi niciodată fără baterie la telefon.

Căști Bluetooth

Un alt accesoriu esențial pentru marea majoritate a utilizatorilor este o pereche de căști Bluetooth. Doar o mică parte a telefoanelor mobile sunt prevăzute cu difuzoare încorporate de calitate, iar căștile cu fir nu sunt foarte practice, pierzându-și treptat popularitatea. Din fericire, căștile Bluetooth devin din ce în ce mai performante și există pe piață o mulțime de modele din care poți alege.

Folie de protecție pentru ecran

Folia de protecție are rolul de a proteja ecranul telefonului mobil împotriva crăpăturilor și a altor semne ale deteriorării. Înlocuirea unui ecran defect poate fi destul de costisitoare, așa că utilizarea unei astfel de folii este cea mai bună metodă de a preveni o gaură in buget. Găsești în magazine câteva tipuri de folii pentru ecran care oferă diferite grade de protecție. Unele protejează doar împotriva zgârieturilor și a semnelor, în timp ce altele vor păstra ecranul intact chiar dacă scapi telefonul.

Suport de telefon

Prevăzute cu hărți și sisteme de navigație GPS, telefoanele mobile sunt de mare ajutor ori de câte ori trebuie să ajungem dintr-un loc în altul. Însă atunci când conduci sau mergi cu bicicleta, nu este o idee tocmai bună să ții telefonul în mână în timp ce cauți sensul corect de mers.

Suportul de telefon este accesoriul care îți ține telefonul într-o poziție în care ți-e ușor să vezi ecranul fără a-ți lua ochii de la trafic. Pune suportul pe bord și caută orice adresă cu ajutorul opțiunii de căutare vocală.

Adaugă un comentariu