(P) Care sunt opțiunile premium din oferta unei firme de închirieri auto în Otopeni?

Atunci când vizitezi capitala României, utilizarea unui autoturism de calitate este esențială, pentru o experiență reușită. Fie că o faci în interes de business sau doar pentru a te plimba, mașina este un instrument la îndemână. Doar că, atunci când vii pe cale aeriană, din țară sau din străinătate, ai nevoie de un autoturism pe care să îl poți închiria.

Cea mai simplă modalitate de a intra în posesia unei mașini de calitate, cu adevărat premium, este să apelezi la servicii de închirieri auto în Otopeni. Acestea sunt concepute special pentru persoanele care vin în București cu avionul. De asemenea, serviciile sunt ideale pentru cei care au nevoie de o mobilitate ridicată pe parcursul vizitei lor. Iată care sunt beneficiile premium pe care le poți accesa, dacă apelezi la o astfel de firmă.

Ce beneficii premium oferă o firmă de inchirieri auto Otopeni

Nevoia unei mașini este una pregnantă, într-un oraș precum Bucureștiul. Totodată, dacă te afli într-o călătorie în interes de business, este posibil să fie necesar să te deplasezi și în orașe sau locații apropiate de capitala României. Pentru ca acest lucru să fie posibil în condiții cât mai confortabile, ai nevoie de o mașină bună.

Cu o firmă de închirieri auto în Otopeni, obții acces la cele mai performante modele de autoturisme, în timp scurt. Tot ce trebuie să faci este să contactezi firma de închirieri și să transmiți solicitarea ta. O companie precum FocusRent.ro îți oferă pe site-ul propriu detalii despre mașinile pe care le poți închiria, inclusiv despre prețul acestora.

Odată ce ai transmis solicitarea, peste doar trei ore vei avea la dispoziție mașina dorită. Fiind un serviciu premium de închirieri auto în Otopeni, autoturismul îți va fi livrat în mod rapid și gratuit. Este important să știi că serviciile de rezervare a autoturismelor îți sunt disponibile în regim non-stop, prin call-center sau pe website.

Siguranță garantată și servicii suplimentare de top

Un alt beneficiu foarte important pe care îl poți obține, dacă apelezi la servicii premium de închirieri auto în Otopeni, constă în mașini de o calitate ireproșabilă. Acestea sunt disponibile în diferite categorii, dar toate au ca trăsătură comună faptul că nu sunt mai vechi de cinci ani. Astfel, ai garantată siguranța în fiecare moment în care participi la trafic.

În plus, serviciile premium îți garantează că toate taxele auto sunt deja plătite. Inclusiv asigurările de tip RCA și CASCO, precum și rovinieta. În plus, în cazul în care vehiculul este avariat, ți se garantează înlocuirea imediată și în mod grauit a mașinii.

Din punctul de vedere al modelelor de mașini pe care le poți închiria, FocusRent oferă o gamă variată de opțiuni. Ai posibilitatea să optezi pentru mașini din clasa economy, precum Ford Fiesta, Open Corsa, Ford Focus sau Skoda Octavia. De asemenea, poți alege și mașini din clasa luxury, precum Mercedes Benz C și E Klasse, Audi A4 sau Mercedes Benz GLC Coupe. Sunt disponibile inclusiv opțiuni de SUV și 4×4 sau microbuze de 8+1 locuri.

Inchirieri Auto Otopeni

Inchirieri Auto Otopeni

Pe lângă aceste aspecte, merită să știi faptul că poți beneficia și de alte avantaje care nu sunt incluse în costul de închiriere a mașinii. Ai posibilitatea să dispui de scaun pentru copil, GPS, transfer la aeroport sau chiar șofer personal. Trebuie să plătești suplimentar, însă fiecare serviciu premium își va justifica investiția.

Alege să călătorești și tu în cele mai bune condiții și optează pentru servicii premium de închirieri auto Otopeni, marca FocusRent. Ai garanția unei mașini de calitate, sigure, și a unor beneficii extrem de atractive.

Autor: iAgency

Adaugă un comentariu