(P) Cât poți să câștigi cu ajutorul unei spălătorii auto self service? N-o să-ți vină să crezi câte avantaje prezintă!

Și tu îți dorești să devii odată pentru totdeauna independent din toate punctele de vedere? Să nu mai depinzi de un program de muncă, să îți poți organiza întreg timpul disponibil după bunul plac și să nu duci lipsa banilor. Acest lucru este posibil dacă știi în ce afacere să îți investești banii adunați până în momentul de față.

Din ce în ce mai la modă pe piața din România sunt spălătoriile auto self service. Ele reprezintă alegerea multor șoferi pentru multitudinea de avantaje pe care le prezintă. Acum este rândul tău să deschizi în zona ta o spălătorie auto de tip self service cu care să câștigi banii mult visați.

Care sunt avantajele unei spălătorii auto self service? Cât poți câștiga cu una?

Principalul avantaj al spălătoriilor auto self service este că pot fi cumpărate în sistem de franciză. Asta înseamnă că plătești o sumă de bani pentru un business cu un plan de marketing foarte bine pus la punct, cu un brand bine dezvoltat, cu soluții deja propuse pentru orice problemă ar putea să apară.

Dacă alegi o spălătorie auto în sistem de franciză economisești o mulțime de bani. Este mult mai dificil și totodată mai costisitor să pui bazele unei spălătorii auto self service de la zero.

Cât câștigi dacă ai o spalatorie self service? Cu siguranță toată lumea se întreabă acest lucru. Câștigul tău este influențat de numărul de boxe deținute, dar și de vadul de persoane. Cu cât îți calcă pragul mai multe persoane în fiecare zi, cu atât mai mari vor fi câștigurile tale.

Profitul dintr-o spălare a unui singur client este în medie de 60-70% (suma totală minus cheltuieli). În funcție de firma cu care te asociezi în sistem de franciză, va trebui ca o parte din profit să îi revină acesteia. Multe firme preferă să împărțiți 50/50 profitul.

Nu se poate vorbi despre sume exacte dacă nu ai în față oferta unei spălătorii auto self service în sistem de franciză. Doar atunci când știi prețul tuturor programelor și câte cheltuieli ai în medie cu fiecare client poți face un calcul mult mai exact al profitului.

De ce ai avea succes cu o spălătorie auto self service?

Probabil te întrebi de ce îți este recomandat să investești în această franciză și nu în celelalte de pe piața din România. Ei bine, pentru că vei atrage o mulțime de clienți. Cum? Prin simplul mod că aceștia preferă spălătoriile auto self service deoarece:

  • sunt mult mai ecologice decât spălătoriile automate și utilizează cu mult mai puțină apă decât cele tradiționale. Există și posibilitatea de a monta sisteme de recuperare a apei;
  • oferă o senzație de siguranță și control. Orice șofer poate personaliza procesul de spălare în funcție de nevoile mașinii, dar și de banii disponibili. Tot controlul este la client;
  • mai toate stațiile sunt similare ca interfață și ușor de utilizat. Asta înseamnă că le permit clienților să gestioneze după bunul plac presiunea apei, intensitatea întregului proces de curățare, dar și timpul petrecut pentru fiecare etapă de spălare a mașinii;
  • programul de spălare este profesional. Există boxe dotate cu programe de ceruire prin pulverizare, oferind acel aspect finisat foarte profesional.

Să nu mai vorbim despre faptul că nu ai nevoie de angajați. O spălătorie self service este 100% automatizată. Va fi nevoie să fii prezent fizic în cadrul său doar câteva ore pe săptămână pentru a reface stocul de consumabile și pentru a te asigura că totul funcționează cum trebuie. În restul timpului poți monitoriza întreaga activitate de la distanță.

Spălătoriile auto self service prezintă o mulțime de avantaje, iar acest articol nu este suficient pentru a le enunța pe toate. Ce trebuie să reții este că reprezintă o afacere de viitor – Potrivit Direcției Generale de Permise de Conducere și Înmatriculări, în ianuarie 2023 s-a înregistrat un număr de 8.501.718 deținători de permise de conducere și 9.952.850 de vehicule înmatriculate. Cel puțin o dată pe săptămână aceste mașini sunt spălate. Crezi că nu mai este loc pe piață pentru tine? Mai gândește-te!

Adaugă un comentariu