(P) Căutați o mașină potrivită? Serviciile de leasing auto pentru mașini rulate pot reprezenta soluția perfectă!

Mașina este un bun care ne este extem de util pentru viața de zi cu zi. Utilizăm mașina atât pentru a merge la job, cât și pentru cumpărături, pentru vacanțe, pentru a ne duce copiii la școală sau grădiniță sau pentru a căra diverse obiecte grele.

Totuși, în momentul în care se decide achiziționarea unui autoturism, intervine întrebarea „Mașină nouă sau mașină second hand?’ La această întrebare numai dumneavoastră puteți decide care este răspunsul în funcție de doi dintre cei mai importanți factori: bugetul și ce doriți cu exactitate de la mașină.

Mașina nouă

Marile avantaje ale mașinilor noi există, și cel mai important aspect se refera la faptul că, veți sta fără griji pe perioada garanției. Trebuie să alegeți brand-ul și modelul mașinii dorite, să alegeți opțiunile dorite, să plătiți mașina și asta este tot.

Mașinile noi vor avea o tehnologie mai avansată, iar valoarea acesteia nu trebuie subestimată – în special în domeniile eficienței consumului de combustibil (unde s-au făcut progrese uriașe într-un timp foarte scurt) și siguranței. Dezavantajul este că, este adevărat că cele mai multe defecțiuni la mașinile moderne provin din defecțiuni electrice, defecțiuni care pe viitor pot crea extrem de multe bătăi de cap, precum și cheltuieli însemnate dacă mașină nu va mai fi în garanție. În plus, de departe cel mai mare dezavantaj al unui autoturism nou, pentru cea mai mare parte a populației, se referă la prețul de achiziție.

Mașina second hand

O mașină secon hand, va fi în primul rând mult mai accesibilă. Prețurile sunt mult mai avantajoase în cazul unei mașini rulate și diferă în funcție de numărul de km, dotări, anul de fabricație, model, tipul tracțiunii, motorizare și combusibilul utilizat, starea estetică și lista poate continua.

În cazul unui autoturism second hand, în ceea ce privește defecțiunile care pot apărea pe parcurs, lucrurile sunt foarte discutabile. Depinde extrem de mult de vârsta mașinii, modul cum a fost întreținută și exploatată pe parcurs, dar și numărul de kilometrii.

Dacă discutăm despre o mașină veche, cu siguranță trebuie să ne așteptam să cheltuim ceva bani pentru a fi pusă la punct, însă, dacă discutăm despre un autoturism relativ nou (care se poate află încă în garanție), poate exista o perioadă bună de timp în care singurele inverventii vor fi schimburile periodice de ulei și filtre.

Este de menționat și faptul că, în cazul unui autoturism second hand, deja se pot cunoaște eventualele hibe și probleme specifice ale modelului. În acest fel, vă puteți aștepta și negocia foarte mult dacă v-ați documentat bine înainte, fapt care reprezintă un real plus pentru dumneavoastră.

Care reprezintă cea mai bună alegere?

Se cunoaște foarte bine faptul că, deprecierea cea mai mare în cazul unei mașini, se realizează în primii 2-3 ani de la momentul în care a ieșit pe porțile fabricii. O depreciere în aceasta perioada, poate să fie chiar și de 40% în cazul modelelor mai scumpe.

În momentul în care decideți să vă achitionati un autoturism, trebuie să puneți extrem de bine în balanță bugetul stabilit, dar și ce doriți de la viitoarea mașină, unde veți circula mai mult (urban sau extra-urban), la ce veți utiliza mașina (pentru deplasări normale sau pentru muncă/cărat) și așa mai departe.
În mod cert, din punctul de vedere al costurilor de achiziție, este mult mai avantajos să achiziționați o mașină rulată dar care are un rulaj mic de km și putini ani, 2-3 sau 4 ani maxim, și vă veți putea bucura de aceeași fiabiliate precum în cazul unui autoturism nou, mult timp de acum înainte.

Pentru cea mai mare parte a oamenilor, bugetul reprezintă cea mai mare problemă, fie că discutăm despre un autoturism nou nouț sau despre o mașină second hand.

Multe persoane care doresc să cumpere un autoturism rulat, apelează la credite de nevoi personale, aspect care nu este tocmai rentabil. Exista însă, și acele servicii de leasing auto.

Probabil vă întrebați cum vă puteți achiziționa o mașină second hand în leasing auto? Ei bine, există o mulțime de dealeri care se ocupă cu vânzarea de autoturisme rulate prin servicii de leasing, exact că și în cazul autoturismelor noi. În plus, dacă veți apela la un dealer potrivit precum sunt cei de la auto-leasing.ro, puteți solicita chiar și un autoturism la comandă adus din străinătate pe care ulterior îl puteți obține tot prin leasing.

Dacă vă numărați printre aceia care caută să achiziționeze un autoturism rulat dar aproape nou și doriți să vă bucurați de drumuri lungi și sigure, de o mașină fiabilă care știți că nu vă va lăsa la greu, atunci sunteți invitați să accesați site-ul celor de la leasing-auto.ro. la numai un simplu click distanță, aveți pusă la dispoziție o gamă extrem de variată de mașini second hand, unele mai mult sau mai puțin rulate, cu o vârstă mai mică sau mai mare, dar care sunt disponibile la un raport calitate/preț avantajos, pentru care puteți obține cele mai bune servicii de leasing auto.

Indiferent că doriți o mașină ceva mai nouă sau ceva mai veche dar la un preț corect și prin leasing auto, pe leasing-auto.com vă sunt puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie, astfel că, sunteți invitați să intrați pe site-ul acestei echipe de profesionsiti și cu siguranță puteți găsi exact mașina pe care o căutați. Daca nu, puteți lua legătură cu echipa și puteți comanda o mașină din străinătate care să corespunda într-u totul nevoilor pe care le aveți.

Adaugă un comentariu