(P) Ce înseamnă mai exact să creezi un site de prezentare cu design unic?

Atunci când te decizi că este momentul să ai propriul site de prezentare, recomandat este să apelezi la specialiști în domeniu care să ți-l construiască. Mai exact, la o firmă de web design cu experiență. De ce? Pentru a fi sigur că rezultatul final este cel dorit, că site-ul de prezentare îți satisface pe deplin așteptările.

Și de ce fel de site de prezentare ai nevoie pentru a putea câștiga bani în mediul online? De unul cu design unic. Vei vedea în rândurile ce urmează ce criterii trebuie să îndeplinească un site de prezentare de calitate și de ce design-ul lui trebuie să fie neapărat unic.

Ce criterii îndeplinește un site de prezentare?

Chiar dacă fiecare agenție de web design tratează pașii de mai jos într-o cu totul altă ordine, important este să fie bifați într-un final. Vei vedea la ce este important să fii atent atunci când intri în posesia site-ului tău de prezentare și cum poți să testezi profesionalismul agenției de web design. Creare site prezentare este un serviciu pe care mulți încearcă să îl ofere, însă nu toți reușesc.

  • Site-ul de prezentare trebuie să fie optimizat SEO

Ce înseamnă asta mai exact? Ei bine, un website optimizat din punct de vedere SEO va reuși să se claseze pe poziții favorabile în rezultatele de căutare Google. SEO este un proces de lungă durată, împărțit în două părți, iar prima parte cuprinde optimizarea propriu-zisă a site-ului. Fără aceasta, nici nu are rost să treci la pasul următor.

Așadar, dacă vrei ca oamenii de audă de tine printr-o simplă căutare pe Google, să te găsească în mod organic, atunci ai nevoie de optimizare SEO.

  • Dezvoltarea unui blog în cadrul site-ului de prezentare

Este din ce în ce mai la modă să ai propriul blog în cadrul website-ului. De ce? Pentru că lumea este însetată de cunoaștere, de aflarea a tot felul de informații pe care tu, prin intermediul blogului tău, le poți oferi.

Blogul este o componentă importantă și din procesul de optimizare SEO. Articolele pe care tu le scrii pot ajunge în topul rezultatelor de căutare Google pe domeniul tău de activitate și astfel clienții ajung la tine.

  • Rubrica de testimoniale video sau recenzii

Cum le inspiri potențialilor clienți încredere în tine și în business-ul tău? Folosindu-te de declarațiile celor cu care deja ai colaborat.

O rubrică de testimoniale, fie ea video sau text, este cât se poate de importantă pentru a spori credibilitatea unei afaceri. Ia legătura cu cei cu care ai colaborat deja și roagă-i să îți ofere o părere sinceră despre ce a însemnat colaborarea cu tine. Discuta cu web designerii care se ocupă de crearea site-ului tău de prezentare pentru a putea integra testimonialele într-un mod cât mai natural în website.

  • Design-ul site-ului de prezentare – cu cât este mai unic, cu atât mai bine

De ce site-ul tău de prezentare trebuie să aibă un design unic? În primul rând, pentru a se deosebi în totalitate de celelalte, pentru a ieși în evidență. Scopul nu este să intri în posesia unui website banal, ci în posesia unuia cu totul și cu totul nemaivăzut. În acest fel, clienții vor fi impresionați de ceea ce văd și cu siguranță nu vor uita de tine.

De asemenea, să nu uităm de funcționalități. Un website profesional trebuie să fie 100% funcțional. Numărul funcțiilor este de asemenea important – ele trebuie să satisfacă pe deplin orice interacțiune a utilizatorilor cu site-ul de prezentare.

Să nu uităm de promovarea site-ului de prezentare pe Social Media. De crearea conturilor pe canalele de Social Media de obicei trebuie să te ocupi chiar tu. Nu e nimic complicat și fii sigur că vei atrage foarte mulți clienți prin intermediul lor.

Cât de repede este gata un site de prezentare? Depinde de cât de plină este agenda firmei de web design cu care alegi să colaborezi, dar și cât de complicat este proiectul tău. Vei primi un deadline pentru proiect încă de la prima discuție purtată cu personalul agenției de web design. Cât despre preț, lucrurile stau la fel – pretențiile tale îl influențează. Toate detaliile necesare îți vor fi oricum prezentate de agenția cu care alegi să colaborezi.

Adaugă un comentariu

Articole similare