(P) Ce trebuie să știi atunci când cauți transport auto pe platformă din Europa?

Ți-ai găsit mașina visurilor tale într-o țară de pe teritoriul Europei și nu știi cum să faci să întri în posesia ei rapid și ieftin?

În acest caz, varianta câștigătoare este transportul auto pe platformă. Află mai multe detalii despre acest serviciu oferit de firmele specializate de transport, în ce constă această procedură dar și care sunt avantajele pe care ți le oferă.

Avantajele serviciului de transport pe platformă

Mașina adusă la tine de o firmă specializată cu acest tip de transport vine la pachet cu o mulțime de beneficii ce implică costuri scăzute, siguranță și profesionalism.

– Costul accesibil în comparație cu orice altă variantă de transport. Chiar dacă acesta este influențat de mai mulți factori, precum țara de unde este ridicată mașina, dimensiunea platformei, prețul combustibilului în țările respective, costul final al acestei proceduri tot este mai redus decât dacă ai merge tu să o iei personal.
– Mașina este transportată în siguranță, pe platforme performante, bine întreținute și verificate care sunt manevrate de angajați instruiți. Platformele pot fi de 4, de 6 sau de 8 metri iar cele mai mari pot transporta chiar și 8 mașini deodată.
– Gama largă de țări de unde se pot ridica mașini reprezintă un alt avantaj pentru cei ce își doresc să apeleze la această variantă. Serviciul de transport pe platformă de la Romfour aduce mașini din 15 țări europene iar lista crește de la an la an. Germania, Austria, Ungaria, Belgia, Italia, Elveția, Suedia se află printre țările de unde îți poți aduce mașina pe platformă.
– Asigurarea oferită în cazul unui accident este de până la 150.000 de euro.
– Timpul scurt de livrare al mașinii reprezintă un alt avantaj al acestui tip de transport. În medie, pentru a aduce o mașină în România dintr-o țară europeană este nevoie de aproximativ 24 de zile.

Ce să iei în calcul când soliciți transport auto Germania-România?

Dacă tocmai ți-ai cumpărat o mașină din Germania, iată detaliile pe care trebuie să le oferi firmei pentru un transport auto din Germania în România.

– Datele despre mașină, modelul acesteia și anul de fabricație.
– Contractul de vânzare-cumpărare al mașinii dar și documentele acesteia.
– Locul de ridicare al mașinii și datele de contact ale expeditorului.
– Adresa de livrare a mașinii și datele de contact ale destinatarului.

Odată ce ai oferit toate aceste detalii firmei de transport, aceasta va putea să îți spună detalii legate de costul final al transportului, cand va fi ridicată mașina și cât va dura până va fi livrată. De asemenea, pentru a evita situații neplăcute se va completa un proces verbal privind starea mașinii atât la ridicarea cât și la primirea autoturismului.

După cum observi, să îți aduci mașina pe platformă nu este deloc o procedură complicată, ba chiar este o opțiune la care poți apela și tu, mai ales pentru că îți asigură livrarea rapidă, ieftină și în siguranță a noii tale achiziții pe patru roți.

Adaugă un comentariu