(P) Cele mai bune camere auto din 2021

Există camere auto, cunoscute și sub numele de dash cams, pe care le puteți instala în vehicul, astfel încât să înregistreze în orice moment. Acest tip de cameră vă poate ajuta să aveți dovada a tot ceea ce se întâmplă în caz de accident.

Este, de asemenea, practic să trimiteți un fragment video asigurătorului dvs. și, astfel, să rezolvați un caz evitând orice pretenție împotriva poliței dvs. În multe cazuri, să aveți o cameră de bord sau o cameră în mașină poate fi mult mai ieftin. În plus, aceste camere auto sunt foarte ușor de utilizat și instalat, o puteți face singuri fără nicio problemă.

Am adunat mai jos câteva dintre modelele de camere auto DVR, pe care le veți putea cumpăra anul acesta.

Modelul Nextbase 312 GW dash cam este un model excelent care îndeplinește toate cerințele care pot fi așteptate de la o cameră auto. Oferă o bună calitate a înregistrării pe parcursul zilei, este ușor de utilizat și are un suport magnetic foarte practic, permițându-vă să scoateți și să atașați rapid camera fără a deconecta cablurile. Are GPS integrat și este foarte ușor de instalat. Calitatea înregistrării este de 30 fps în HD, o calitate care, deși nu este perfectă, este destul de bună pentru acest tip de cameră. Nextbase 312GW este, fără îndoială, cea mai bună opțiune dacă nu aveți un buget foarte mare.

Cel mai mic model din gama Seria 2 Nextbase care are Alexa și răspuns de urgență, 422GW înregistrează la 1440p. Dacă nu aveți nevoie de toate caracteristicile noi, atunci puteți opta pentru 322GW.

Camera 522GW nu adaugă prea mult la 422GW deja competentă. Cu toate acestea, îmbunătățește calitatea imaginii prin reducerea luminozității. Cealaltă diferență este un ecran tactil puțin mai mare.

Nextbase 412GW are o calitate video de 2560×1440 pixeli, adică Quad HD. În plus, puteți înregistra și în format Full HD (1920×1082) la 60 fps. Are GPS și Wi-Fi încorporate, la fel Nextbase 312 GW și aceeași montură magnetică. Cu toate acestea, acest model vine cu două suporturi diferite: unul adeziv și unul cu suport de aspirație. Calitatea video este excelentă în timpul zilei, mai clară decât cea oferită de Nextbase 312GW. Există puține diferențe între cele două modele la înregistrarea pe timp de noapte.

Nextbase 112 este modelul care înlocuiește dash cam 102. Această cameră are o carcasă magnetică, datorită căreia o puteți pune și scoate mai repede și mai ușor. Aceasta este singura cameră din cele enunțate aici, care înregistrează la 1280×720 pixeli, astfel încât imaginile înregistrate vor fi de o calitate mai slabă. Obiectivele sale de 120 de grade facilitează citirea plăcuțelor de înmatriculare. Camera nu are nici Wi-Fi, nici GPS, dar Nextbase 112 este frumos, compact și ușor de utilizat. Dacă vă puteți permite să cheltuiți puțin mai mult, atunci puteți să cumpărați o cameră de cel puțin 1080p. Dacă însă bugetul nu vă permite, atunci Nextbase 112 este camera dvs.

 

Adaugă un comentariu