(P) Cercei din argint cu zirconii

Poate că nicio bijuterie cunoscută azi nu este mai frecventă,  precum cerceii din argint cu zirconii. În plus, gama largă de culori a mineralului face posibilă completarea acestuia în produse împreună cu alte pietre de bază. Zircon și-a primit numele de la cuvântul persan “zargun”, sau “piatră de aur”. Astăzi, este cunoscut zirconul incolor, precum și minerale din următoarea paletă de culori: verde, roșu, galben auriu, albastru și chiar negru. Cristalele transparente de zircon de calitate gemă de culoare roșu-brun, roșiatic, roz sunt numite zambile, galben – jargon. Este posibil să cumperi cercei din argint cu zirconii și alte pietre prețioase, deoarece este convenabil de combinat,  datorită capacității mineralului de a-și schimba culoarea – de exemplu, atunci când este încălzită se poate transforma din maro în albastru, galben sau transparent. 

Cercei din argint cu zirconii – Proprietăți benefice

Destul de des, este folosit ca imitație de pietre prețioase mai scumpe – smaralde sau rubine. Astăzi poți cumpăra cercei din argint cu zirconii, din magazinul online de bijuterii. La fel ca majoritatea inserțiilor de bijuterii, zirconul nu poate fi ignorat din punct de vedere al proprietăților sale utile. Chiar și pe vremuri era considerat un fel de vindecător pentru toate bolile. Potrivit gemologilor, această piatră ajută la curățarea întregului corp de toxine, ajută ficatul, îmbunătățește activitatea glandelor pineale și hipofize, elimină problemele cu glanda tiroidă și, în cele din urmă, și cea mai importantă pentru femei, întinerește întregul corp, prevenind îmbătrânirea prematură.   

Dacă vei cumpăra cercei din argint cu zirconii nu vei mai suferi de coșmaruri și insomnii, pofta de mâncare se va îmbunătăți, iar setea va înceta să te mai bântuie. De asemenea, astfel de bijuterii  ajută la nevroze și stres și chiar opresc sângerarea nasului. Potrivit credinței populare, zirconii roșii protejează împotriva concepției nedorite, iar zirconii albaștri tratează obezitatea și restabilesc metabolismul. Pietrele  negre  vindecă răcelile, pneumonia și alte boli pulmonare asociate cu hipotermia. Mineralele incolore și galbene  împiedică dezvoltarea bolilor coronariene.  Avantajele acestei pietre nu sunt deloc exagerate. Astrominerologii susțin că zirconii au cel puțin câteva calități pozitive. În primul rând, există o energie Yang masculină pronunțată. Această calitate va atrage sexul masculin. În al doilea rând, acest mineral aparent lipsit de claritate oferă femeilor încredere și independență, și este deosebit de important ca femeile de afaceri să poarte peste tot și în orice împrejurare cercei din argint cu zirconii, pentru a- și demonstra autoritatea. 

Vezi și: Cum să alegi lănțișoarele din argint?

Cercei din argint cu zirconii – Beneficii personale

Dacă ești o adeptă a științelor oculte, poți fi sigură că purtând  cercei din argint cu zirconii, pe lângă faptul că vei avea un accesoriu rafinat, vei dobândi și un fel de amuletă care atrage mereu doar lucruri dorite de toată lumea – fericirea și banii.  Cel mai adesea, astfel de simboluri sunt relevante în rândul oamenilor de afaceri care se întâlnesc constant „față în față’ cu norocul sau, dimpotrivă, sunt nevoiți să îndure un fiasco. De exemplu, atunci când faci o tranzacție, poți avea beneficii serioase, dacă vei purta cercei din argint cu zirconii. Oamenii de afaceri încearcă să abordeze astfel de lucruri cu multă grijă și iau în considerare toate detaliile. 

Adaugă un comentariu