(P) CFMOTO 650MT ABS ’21 – Performanță și distracție pe două roți

Pentru a simți adrenalina unui rider moto inevitabil, ai nevoie de o motocicletă pe măsură, care să ofere atât performanțe inedite, cât și un confort maxim și o siguranță sporită, pentru o experiență cât mai bună.

Astăzi îți prezentăm modelul 650MT ABS 21, ce face parte din gama de motociclete CF Moto, aparținând companiei inovatoare cu același nume. CF Moto 650MT ABS 21 este o motocicletă de tip Sport Touring, care se remarcă prin motorizarea sa eficientă și randamentul excelent, pe care îl oferă în raport cu prețul accesibil și foarte convenabil pentru buzunarul oricărui cumpărător.

Motorizare și mecanică

Modelul de față este echipat cu un motor în 4 timpi cu 2 cilindri în linie, o capacitate de 649.3 cc, 60 de cai putere la 8500 de rotații pe minut, EFI, cu răcire pe lichid și sistem ABS. El este cuplat la o cutie de viteze cu 6 trepte. Cuplul maxim este de 62 N.m la 7000 rpm. La capitolul mecanică, putem aduce în față suspensiile ajustabile, cu furcă inversă în față, respectiv de tip consolă în spate, frânele hidraulice și anvelopele: 120/70Z R17 în față și 160/60Z R17 în spate.

Performanță

Construcția geometrică a autovehiculului, cât și atributele de mapare ale motorizării plasează acest model în cele de top din industria de automobile pe două roți. În plus, confortul este unul foarte mare, datorită șeii căptușite și suportului lombar.

Design unic

Aspectul lui CFMOTO 650MT 21 încântă din toate punctele de vedere. Cu un design inedit, atractiv, nuanțat în diverse scheme de culori și cu o varietate de caracteristici ce fac motorul să pară a proveni dintr-o categorie superioară de preț, acest model va întoarce cu siguranță toate privirile în trafic și va stârni curiozitatea și admirația prietenilor tăi.

Siguranță

Un vehicul puternic, care este capabil să dezvolte viteze mari cere la rândul său o responsabilitate mai mare și o prudență maximă. CFMOTO vine în ajutorul tău din punct de vedere al siguranței. Aceștia integrează în configurația modelului diverse sisteme și caracteristici ce îți pot salva viața în cazul unor situații de urgență. Printre acestea se enumeră și sistemul ABS (anti-lock braking system), pentru o frânare optimă, apărătorile pentru mâini și crashbar. De asemenea, nu uita să te echipezi corespunzător pentru un rider, deoarece condusul unei motociclete poate fi foarte periculos, iar o simplă cască poate face diferența dintre viață și moarte.

Echipamentul complet constă în cască, costum specific (de piele), platoșă, mânuși, cotiere, genunchiere și ghete.

Rabla Clasic

Pe lângă diversele avantaje la achiziție, precum posibilitatea plății în rate, garanția de 2 ani și prețul accesibil, acest model se încadrează și normelor vehiculelor ce pot fi achiziționate prin programul Rabla Clasic. Astfel că, pentru o mașină veche casată, vei primi un tichet în valoare de 5.500 de lei, utilizabil pentru achiziția unei motociclete noi.

Ești pregătit de aventură? Achiziționează și tu propria ta motocicletă și pornește la drum alături de prietenii, familia sau gașca ta de motocicliști.

Adaugă un comentariu