(P) Cu ajutorul platformelor de comparare poți găsi cel mai avantajos credit auto

Dacă îţi doreşti de ceva timp să-ţi cumperi o maşină, fie nouă, fie second-hand, poţi opta pentru un împrumut care să te ajute să-ţi îndeplineşti visul. Pentru a fi sigur că găseşti cele mai atractive condiţii de leasing auto, poţi apela la ajutorul platformelor de comparare.

Ai pus ochii pe o anumită maşină, însă bugetul limitat nu îţi permite să o cumperi? Chiar dacă nu dispui de fondurile necesare, poţi lua în considerare accesarea unui leasing auto care să-ţi ofere posibilitatea de a-ţi împlini dorinţa. Vremurile în care un autoturism era considerat un moft au apus de mult, maşina personală devenind, pe bună dreptate, o necesitate.

Fie că te gândeşti la primul tău automobil sau pur şi simplu îţi doreşti să îl schimbi pe cel pe care îl deţii cu altul mai performant, trebuie să ştii că băncile, societăţile de leasing şi IFN-urile se întrec în oferte de finanţare menite să te ajute să obţii rapid cheile maşinii mult visate. Fără nicio exagerare, pe piaţă vei găsi zeci de soluţii financiare, indiferent dacă vorbim despre credite auto sau despre leasing.

Însă, dacă ofertele sunt atât de diverse şi deloc puţine la număr, cum îţi poţi da seama dacă ai găsit-o fix pe cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar, pentru cumpărarea unui autoturism? Foarte simplu! Ai la dispoziţie platformele de comparare, care te scapă de efortul căutărilor minuţioase pe paginile web ale creditorilor, oferindu-ţi acces la informaţii cheie despre produse financiare existente pe piaţă. Una dintre platformele sigure, în care îţi poţi pune bazele, este Sortter, pe care o poţi utiliza gratuit. Cu ajutorul acesteia, vei putea consulta cele mai rentabile oferte de credit auto şi de leasing, ba mai mult, le vei putea compara cu uşurinţă, găsind astfel singur răspunsul la întrebarea „Care este cel mai bun credit auto de pe piaţă?’.

Poţi apela şi la un credit de nevoi personale

Când optezi pentru un împrumut auto, trebuie să ştii că îţi vei putea achiziţiona autoturismul doar de la dealeri autorizaţi. Însă, dacă ai de gând să optezi pentru o maşină second-hand, pe care să o cumperi de la o persoană fizică, poţi alege şi un credit de nevoi personale de la bancă.

Dacă în cazul împrumuturilor auto va fi nevoie de un avans ce poate depăşi, în medie, 15-20% din valoarea autoturismului pe care ţi-l doreşti, în cazul creditului de nevoi personale poţi uita de grija unei astfel de cheltuieli. De asemenea, comisioanele pe care le vei suporta din propriul buzunar, cum ar fi cel pentru analiza dosarului sau pentru administrarea creditului, sunt considerabil mai scăzute. De asemenea, dacă alegi un împrumut de nevoi personale, încheierea asigurării CASCO pentru maşină este opţională, nu obligatorie cum este în cazul creditelor auto.

În funcţie de veniturile tale, poţi obţine un credit de nevoi personale de până la 130.000 de lei, respectiv în jur de 26.000 de euro, ceea ce ţi-ar putea permite să cumperi chiar şi o maşină nouă, nu doar una second-hand.

Garanţia unei decizii corecte

Indiferent de soluţia de finanţare pe care o alegi, o platformă de comparare te ajută cu informaţiile de care ai nevoie despre creditele acordate de instituţiile financiare şi de cele nefinanciare. Astfel, îţi vei putea forma o imagine clară despre condiţiile de creditare de care ai putea beneficia.

Sortter îţi va facilita accesul la produse financiare avantajoase, care-ţi permit să te urci rapid la volanul maşinii dorite. În funcţie de suma necesară pentru investiţia pe care o ai în plan şi de perioada de creditare care îţi convine, vei putea consulta o serie de oferte rentabile, fiindu-ţi prezentate, în mod clar şi eficient, avantajele şi dezavantajele fiecărei soluţii financiare.
De exemplu, vei putea afla instant care sunt condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti la anumiţi creditori şi la ce costuri ar trebui să te aştepţi pe perioada contractului de credit. Vei şti, de asemenea, ce acte îţi sunt necesare pentru accesarea unui anumit credit auto sau de nevoi personale, dar şi ce costuri implică. Ţinând cont de aceste informaţii, vei putea avea certitudinea unei decizii corecte, pentru că vei putea evita un credit dezavantajos, care să-ţi creeze probleme financiare.

Sortter te ajută gratuit

Platforma de comparare Sortter îţi prezintă produsele financiare pe care le consideră a fi cele mai potrivite pentru nevoile tale. Singurul lucru pe care va trebui să îl faci este acela de a compara respectivele oferte, în funcţie de avantajele pe care ţi le doreşti. Astfel, vei putea alege cel mai bun împrumut, respectiv cele mai lejere condiţii de creditare.

Adaugă un comentariu