(P) Cum a afectat coronavirus serviciile de tractări auto?

Pentru operatorii de servicii din România şi din întreaga lume, distanţierea socială a fost o surpriză neplăcută, dar necesară în cazul Covid 19. Motivul pentru încetarea activității de tractari auto a fost pandemia de coronavirus, care a dus la circulaţia restrânsă a cetăţenilor, izolarea acestora la domiciliu, închiderea frontierelor, încetarea zborurilor și alte restricții. În aceste condiții, firmele nemaiavând clienţi şi-au încetat activitatea. Din cauza pandemiei, poziția financiară a operatorilor de servicii a fost afectată. Totuşi, odată cu relaxarea din data de 15 mai, firmele îşi reiau încet activitatea, iar printre aceste firme se numără şi romtractari.ro.

Care sunt cerințele pentru un furnizor de astfel de servicii? 

În primul rând, apropierea geografică. O echipă de tractări auto de la firma romtractari.ro se bazează pe zona ta geografica  pentru a ajunge în câteva zeci de minute la tine. În plus, dispune de o platformă şi de mijloacele tehnice pentru a-ţi transporta în siguranță mașina. Romtractari.ro furnizează servicii de tractări auto şi este una dintre cele mai profesionale firme în acest domeniu.  Principalele avantaje care le permit să se numere printre liderii de servicii de tractări auto din regiune sunt:

  • comoditatea – firma funcționează non-stop și șapte zile pe săptămână;
  • universalitate – tractează orice vehicul, de la autoturisme până la echipamente speciale;
  • echipamente – echipele firmei sunt echipate cu cele mai moderne echipamente;
  • accesibilitate – tarifele pentru un serviciu de tractări auto sunt disponibile pentru toate categoriile de proprietari de mașini.

Tractări auto în caz de accident

Romtractari.ro oferă servicii de tractări auto chiar şi după un accident. Se poate efectua tractarea oricărei mașini cu deteriorare de complexitate diferită, inclusiv cu o transmisie automată defectă, șasiu, caroserie deformate. Evacuarea de la locul accidentului se efectuează în mai multe etape:

  • Suni firma, furnizezi adresa locului accidentului, marca şi modelul maşinii, natura avariei;
  • Se evaluează ce tip de platformă este necesară în cazul tău, se trimite o echipă cu echipamente speciale şi se determină costul muncii;
  • Șoferul îți încarcă mașina pe platforma de remorcare;
  • Maşina ta este transportată la adresa specificată sau la un service.

Tractări auto pe distanţe lungi

În cazul în care, din anumite motive, mașina ta nu se mai poate deplasa din punctul „A’ în punctul „B’, ea poate fi transportată pe o platformă de remorcare, dacă vei solicita serviciul de tractări auto. Platformele de remorcare se disting prin tonaj, capacitatea de transport și prezența diferitelor dispozitive auxiliare – troliu, macara, cleme și așa mai departe. Atunci când soliciţi ajutor, trebuie descrise cu exactitate caracteristicile și starea tehnică a mașinii ce urmează a fi transportată.

Din ce motiv poţi apela la firma de tractări auto

Maşina ta funcționează defectuos, dar poate porni. De exemplu, farurile nu se mai aprind pe timp de noapte sau sistemul de frânare s-a defectat. O astfel de mașină poate fi tractată. Cel mai adesea, este folosită o platformă rigidă, care permite transportarea chiar și cu absența completă a frânelor. O opțiune populară este încărcarea parțială a mașinii (doar puntea față).

Mașina nu se poate mișca. În acest caz, este necesară o platformă pentru ca maşina să poată fi transportată. Principalele motive sunt deteriorarea severă a șasiului în urma unui accident, o defecțiune a sistemului de direcție sau la transmisia automată. Pentru a transporta o mașină, platforma este echipată cu o platformă cu un troliu sau o macara.

Adaugă un comentariu