(P) Cum alegi prima ta armă de airsoft?

Înainte de a cumpăra prima armă pentru airsoft, trebuie să înţelegi câteva elemente de bază. Există multe arme airsoft de înaltă calitate pe care le poţi lua în considerare, dar care este cea mai bună pentru tine și de ce echipament și accesorii vei avea nevoie? Pistoalele de airsoft sunt, în majoritatea cazurilor, replicate până în cel mai mic detaliu după armele adevărate. Pentru aceste arme se folosesc bile din material plastic sau ABS, cu un diametru de 6 mm şi o greutate de la 0.12 g până la 0.45 g. Deși nu sunt arme reale, pistoalele airsoft pot fi periculoase dacă nu sunt manipulate corespunzător, ceea ce înseamnă că siguranța ar trebui să fie întotdeauna o preocupare.

Pentru a înţelege mai multe despre sport, consumabile şi pistoale airsoft, poţi accesa site-ul NRG.ro. Acest site este o variantă îmbunătăţită a magazinului online extrem de popular, Airsoft6, care s-a lansat pe piaţa din România în 2013, fiind unul dintre cele mai mari magazine de airsoft. NRG.ro promite să ofere clienţilor şi pasionaţilor de sport o gamă mult mai variată de produse, din nişe diferite. Acest magazin virtual te poate ajuta să înveţi mai multe despre arme, echipament tactic, accesorii şi componente, dar este şi o modalitate prin care poţi descoperi produse noi şi promoţii airsoft.

Alegerea unei arme Airsoft – Trei tipuri de bază de arme Airsoft

Achiziţionarea armei airsoft potrivite este, probabil, cea mai importantă parte a succesului în acest sport. Unii profesionişti sunt de părere că o armă lungă este crucială, în timp ce alţii consideră că pistoalele și grenadele sunt suficiente. Înainte de a lua o decizie, iată care sunt variantele de arme pentru care poţi opta:

  • Puști cu lunetă
  • Puşti mitralieră – SMG
  • Puști de asalt
  • Mitraliere
  • Pistoale
  • Grenade

Pistol cu arc pentru airsoft

Pistolul original Airsoft cu arc este în general fiabil și oferă o putere de foc decentă. Este un pistol simplu ca design şi construcţie, dar este extrem solid. Fiind o alegere eficientă din punct de vedere al costurilor, pistolul cu arc este o opţiune extrem de populară în rândul începătorilor. Cu toate acestea, spre deosebire de modelele cu gaz și electrice, acesta nu are o caracteristică de tragere automată.

Pistol cu gaz pentru airsoft

Pistoalele airsoft cu gaz sunt disponibile în mai multe modele – cele mai frecvente sunt propan, CO2 sau gaz şi se împart în două mari categorii: GBB – Gaz-Blowback, cele cu recul şi GNB – Gaz-Non-Blowback, fără recul. Aceste arme airsoft utilizează dioxid de carbon comprimat sau gaz comprimat pentru a propulsa bila. În majoritatea cazurilor, pistoalele pe gaz se aseamănă foarte mult cu cele reale. Acestea sunt realizate, în general, din metal, pentru o rezistenţă sporită şi un efect de recul cât mai realist. Sunt recomandate jucătorilor intermediari sau experţi, fiind mai costisitoare decât pistoalele cu arc.

Pistol electric pentru airsoft

Replicile electrice se aseamănă foarte mult cu pistoalele reale. Unul dintre avantajele unui pistol electric airsoft este faptul că poate trage foc automat. Deşi puterea de tragere a acestui pistol este semnificativ mai mică decât în cazul replicilor pe bază de Gaz sau CO2, mulţi începători prefera acest tip de armă pentru uşurinţa în utilizare.

Adaugă un comentariu