(P) Cum faci rost de o mașină nouă cu un credit nebancar

Ți s-a stricat mașina sau, pur și simplu, te gândești de mult timp să îți iei una nouă? Dacă te tentează gândul să faci o asemenea achiziție, e bine să te asiguri mai întâi că bugetul îți permite.

Cu siguranță ai auzit de multe ori de posibilitatea de a lua un credit auto, de ordinul zecilor de de mii de euro. Fără excepții însă, băncile oferă astfel de credite doar cu garanție. Vei fi nevoit să girezi fie cu autoturismul în cauză, fie cu proprietăți imobiliare, pentru sumele ce depășesc 20.000 de euro. Dobânda este și ea ridicată, ajungând chiar și la 10%.

În cazul în care nu vrei să îți iei un asemenea angajament, există și posibilitatea de a lua împrumuturi mai reduse, din care să acoperi ratele lunare atunci când iei un autoturism în leasing. Cu ajutorul împrumuturilor nebancare, poți obține în decurs de o lună sau de 45 de zile chiar și 10.000 de lei. Modul de aplicare este unul extrem de simplu, exclusiv online.

Cum aplic pentru un credit nebancar?

Poți solicita un credit nebancar cu Matchbanker.ro, cel mai cunoscut comparator financiar online. Site-ul îți va permite să compari creditele rapide online existente în piață prin afișarea lor sub forma unei liste ample. Vei ști astfel totul despre costurile reale ale fiecărui credit în parte și despre data scadentă, asigurându-te că vei lua cea mai bună decizie.

Solicitarea unui credit nebancar se face direct pe site-ul IFN-ului ales, prin completarea unui formular online. Nu este nevoie de multe documente, ci doar de cartea de identitate și extrasul de cont curent. În decurs de câteva minute și maxim 24 de ore, creditorul va aproba împrumutul nebancar solicitat. Există numeroase posibilități de a obține suma de bani, fie în numerar sau prin transfer bancar. De asemenea, rambursarea împrumutului nebancar se poate face în modalități multiple.

Ce condiții trebuie să îndeplinesc?

Spre deosebire de bănci, care au condiții de creditare stricte, IFN-urile sunt mult mai permisive. Indiferent dacă ai acumulat datorii în trecut, poți obține un împrumut nebancar. Mai mult, nu contează dacă ești sau nu salariat, este important să ai un oarecare venit lunar, cât să te asiguri că poți rambursa împrumutul. În plus, nu trebuie să justifici în ce scopuri vei folosi suma de bani respectivă, întrucât furnizorii de credit nebancar nu-ți vor solicita niciodată acest lucru.

Date fiind avantajele de necontestat ale creditelor nebancare, nu e de mirare că din ce în ce mai mulți români aleg să se împrumute de la IFN-uri. În cazul în care achiziția unui autoturism îți dă bătăi de cap, poți fi sigur că ai mereu la-ndemână o metodă ușoară, rapidă și sigură de a-ți achita la timp ratele.

Adaugă un comentariu