(P) Cum funcționează bursa de transport și care sunt avantajele ei! Accesează yload.ro

Dacă te întrebi ce înseamnă bursa de transport, aceasta se referă la un site cu anunțuri unde clienții care au mărfuri de transportat își găsesc mult mai eficient un transportator.

Concret, clienții interesați publică un anunț cu marfa pe care o au de transportat, după care va primi oferte din partea transportatorilor înregistrați pe site.

În momentul în care transportatorul și clientul cad de acord asupra tuturor detaliilor (data de încărcare/descărcare suma de plată etc.) transportul se va considera acceptat, deci clientul poate șterge anunțul de pe site.

Este important de menționat faptul că pentru a parafa înțelegerea într-un contract cu valoare juridică, ambii trebuie să încheie o comandă de transport.
În momentul în care se încheie transportul, clientul trebuie să plătească transportatorului suma pe care au stabilit-o în comanda de transport.

Pașii pe care trebuie să-i faci în ceea ce privește bursa de transport:

  • Clientul va publica un anunț pe bursa transport cu marfa pe care o deține
  • Transportatorul interesat va contacta clientul
  • Stabilesc prețul cât și celelalte detalii
  • Clientul va trimite către transportator comanda de transport
  • Transportatorul va ridica marfa în funcție de cum au stabilit
  • După efectuarea transportului, transportatorul va trebui să trimită prin curier sau va preda personal clientului actele în original
  • Clientul va efectua plata.

Ce trebuie să știi despre comanda de transport

Știm faptul că toate relațiile comerciale trebuie să se desfășoare având la bază un contract. Comanda de transport este un contract realizat între transportator și client. Acesta cuprinde toate obligațiile asumate de ambele părți, pentru a se putea realiza transportul.

Comanda de transport este foarte importantă deoarece aceasta generează obligații dar și drepturi pentru ambele părți. Este un act prin care atât transportatorul cât și clientul au garanția efectuării transportului cât și plata acestuia. Practic, ambii trebuie să respecte comanda de transport, deoarece dacă una dintre cele scrise nu este respectată întocmai, vor trebui să se conformeze clauzelor.

Yload, prima platformă din România și Europa de Est

Yload este prima bursă de transport din România dar și din Europa de Est ce vine cu astfel de avantaje cu privire la digitalizare în industria transporturilor.
Iată că prin intermediul acestei platforme, toate aceste servicii descrise mai sus sunt mult mai ușor de accesat.

Yload oferă soluții de transport digitalizat tuturor celor care au nevoie să finalizeze un transport de mărfuri cât mai eficient.
Astfel că vine cu servicii de software, de brokeraj, logistică și digitale.

Găsim aici o flotă impresionantă de peste 50.000 de camioane, pregătite să încarce mărfurile rapid și cât mai ușor.

În plus, cu ajutorul acestei platforme poți vedea în timp real unde se află marfa, hărțile dinamice oferă trasee speciale pentru camioane pentru o experiență cât mai bună, pachete lunare speciale și multe altele.

Așadar, dacă ai nevoie de un transportator, Yload este soluția. Accesează site-ul pentru a vedea toate informațiile mult mai detaliate, abonamentele, flota de mașini și multe altele.

Date de contact: 0040377101515
[email protected]

Adaugă un comentariu

Articole similare