(P) Cum pot fi contractate cele mai accesibile preturi la contabilitate?

Pentru ca o firmă să poată înregistra un profit cât mai mare este necesar ca, cheltuielile necesare pentru a putea funcționa la cei mai înalți parametri să fie mai mici decât încasările. Aceasta este una dintre cele mai importante și populare provocări cu care se confruntă un antreprenor.

Sensibilitatea acestei provocări vine din faptul că există riscul de a scădea nivelul calitativ în cazul în care se încearcă scăderea cheltuielilor. Această problemă trebuie să fie tratată cu maximă seriozitate pentru ca profitul firmei să nu fie afectat de încercarea de a scădea costurile pe care le generează funcționarea firmei.

Externalizarea serviciilor este una dintre cele mai eficiente modalități prin care pot fi scăzute costurile generate de către funcționarea firmei

Din ce în ce mai multe firme optează pentru externalizarea diverselor servicii. Făptul că externalizarea serviciilor contribuie la scăderea costurilor pe care le generează funcționarea firmei este unul dintre cele mai importante motive pentru care antreprenorii apelează la externalizarea serviciilor.

Unul dintre serviciile care poate fi externalizat este serviciul de contabilitate. Orice om de afaceri știe că fără un serviciu de contabilitate bine pus la punct nu poate funcționa firma în parametri optimi.
Un astfel de serviciu poate fi oferit de către o firmă care activează în domeniul contabilității. Principalele avantaje pe care le oferă externalizarea serviciul de contabilitate sunt următoarele:
– Gamă variată de servicii. Spre deosebire de angajarea unui contabil, apelarea la externalizarea serviciului de contabilitate oferă posibilitatea de a putea contracta o serie variată de servicii de contabilitate.
– Problemele care țin de domeniul contabilității sunt rezolvate într-o perioadă scurtă de timp. Beneficiind de acest avantaj se deblochează anumite servicii/produse oferite de către firma care contractează serviciul de contabilitate.
– Expertiză contabilă la cel mai înalt nivel. Firmele care oferă servicii de contabilitate oferă aceste servicii la un nivel calitativ excepțional. O astfel de situație este posibilă grație expertizei avută de către persoanele care lucrează în cadrul unei astfel de firme.
– Nu în ultimul rând, serviciile oferite de către o firmă de contabilitate vin la pachet cu o asigurare contractuală. Ce presupune o astfel de asigurare? Despăgubirea clientului în cazul în care activitatea acestuia are de suferit ca urmare a serviciilor de contabilitate prestate de către firmă.

Real Cont-Audit oferă servicii de contabilitate profesională la costuri foarte mici

Având o experiență de 17 ani de zile în domeniul serviciilor de contabilitate, firma Real Cont – Audit oferă cele mai profesionale servicii de contabilitate. Atenția față de nevoile clienților dar și faptul că în cadrul acestei firme lucrează doar oameni care excelează în domeniul contabilității sunt principalele motive pentru care această firmă este alegerea unui număr din ce în ce mai mare de clienți care au nevoie de servicii de contabilitate. Spre deosebire de alte firme care oferă astfel de servicii dar și spre deosebire de angajarea unui contabil, serviciile de contabilitate oferite de către această firmă necesită plata unor costuri foarte mici. Acest detaliu nu afectează calitatea serviciilor oferite. Pentru că oferă o varietate mare de servicii, personalul care lucrează în cadrul firmei poate rezolva orice problemă care ține de domeniul contabilității. Principalele servicii care sunt oferite de către această firmă sunt următoarele:
– Înregistrarea documentelor.
– Evidența analitică și sintetică.
– Evidența mijloacelor fixe.
– Calculul impozitului pe profit.
– Întocmirea diverselor declarații.
– Întocmirea bilanțului.
– Consultanță în afaceri, fiscală și management.
– Înregistrare sediu social și punct de lucru.

Cele mai accesibile preturi la contabilitate sunt doar la Real Cont – Audit

Pentru ca serviciile de contabilitate oferite de către această firmă să poată fi accesate de către un număr mare de clienți sunt percepute niște prețuri care sunt foarte accesibile. Serviciile de contabilitate sunt grupate în pachete de servicii după cum urmează:
– SPRING BASIC CHOICE. Acest pachet de servicii se adresează societăților fără cod în scopuri de TVA, având între 1 și 20 de documente, cu 1 – 2 obiecte de activitate. Serviciile oferite în cadrul acestui pachet de servicii de contabilitate sunt următoarele: evidența contabilă completă la sediul firmei Real Cont – Audit, în baza documentelor primite de la client, întocmirea și depunerea online a declarațiilor fiscale și întocmirea și depunerea situațiilor financiare anuale. Pentru a putea contracta acest pachet de servicii trebuie plătit un onorariu care începe de la 290 lei, fără TVA.
– SUMMER BASIC CHOICE. Acest pachet de servicii se adresează societăților având cod în scopuri de TVA, având între 1 și 20 de documente, cu 1 – 2 obiecte de activitate. Față de serviciile de contabilitate oferite de către pachetul SPRING BASIC CHOICE, acest pachet de servicii oferă și întocmire/depunere declarații TVA, întocmire oridin de plată TVA și întocmire și depunere declarație fiscală A 4200 pentru casa de marcat fiscala. Onorariul care trebuie achitat pentru a putea beneficia de acest pachet de servicii începe de la 580 lei.
– SPRING BEST SALE. Acest pachet de servicii se adresează societăților fără cod în scopuri de TVA, având între 21 și 50 de documente și maxim 3 obiecte de activitate. Spre deosebire de serviciile de contabilitate oferite în pachetul de servicii prezentat mai sus, acest pachet de servicii include și întocmirea statelor de plată pentru angajați, declarațiile aferente, ordine de plată către buget. Onorariul care trebuie achitat în schimbul acestui pachet de servicii începe de la 390 lei, fără TVA.
– SUMMER BEST SALE. Acest pachet de servicii se adresează societăților având cod în scopuri de TVA, cu 21 și 50 de documente. Față de pachetul de servicii de contabilitate SPRING BEST SALE, pachetul de servicii SUMMER BEST SALE oferă și serviciul de întocmire/depunere declarații TVA/întocmire ordine de plată TVA. Onorariul care trebuie achitat începe de la 725 lei, fără TVA.
– SPRING SMART DEAL. Se adresează societăților fără cod în scopuri de TVA, având între 51 și 100 documente. Spre deosebire de pachetul SPRING BEST SALE, acest pachet de servicii de contabilitate oferă și serviciul de reprezentare în față organelor de control. Prețul acestui pachet de servicii începe de la 580 lei, fără TVA.
– SUMMER SMART DEAL. Se adresează societăților având cod în scopuri de TVA, având între 51 și 100 documente. Spre deosebire de pachetul SUMMER BEST SALE, acest pachet oferă serviciul de întâlnire cu managementul societății o dată pe trimestru, pentru 30 de minute, pentru analiza și prognoza rezultatelor financiar – contabile, dar și reprezentare în fața organelor de control. Prețul acestui pachet de servicii începe de la 920 lei, fără TVA.

Adaugă un comentariu

Articole similare