(P) Cum poti obtine un imprumut pentru masina

Unii consumatori vor petrece zile intregi asigurandu-se ca obtin cel mai mic pret la o masina, dar neglijeaza sa caute cea mai buna optiune pentru un imprumut care le asigura suma necesara pentru achizitionarea masinii. Asta este o greseala. Cumparatorii de masini care nu au finantare atunci cand viziteaza distribuitorul pentru a cumpara, sunt vulnerabili la orice conditii oferite de dealer, care ar putea avea o rata mult mai mare decat ar putea obtine in alta parte. Asadar, iata cateva modalitati prin care poti obtine suma necesara de bani pentru a cumpara o masina:

Imprumut pentru nevoi personale

Imprumutul pentru nevoi personale este unul dintre cele mai bune instrumente financiare care iti poate asigura suma necesara pentru o nunta, achitarea datoriilor, o vacanta mult visata si chiar pentru masina pe care ti-o doresti. Procesul de solicitare relativ simplu, aprobarea rapida si documentatia minima sunt doar cateva dintre numeroasele motive care fac ca aceasta optiune de imprumut sa fie foarte populara.

Credit rapid

Este tot un fel de imprumut personal pe care il poate obtine aproape orice persoana cu varsta peste 18 ani, si la care, spre deosebire de imprumuturile oferite de banci, cerintele care trebuie indeplinite pentru a accesa banii sunt mult mai simple si mai accesibile. O persoana care a fost refuzata de o banca, poate solicita un credit rapid online, si poate avea foarte multe sanse de a primi suma necesara, in cateva ore sau a doua zi, chiar in propriul cont bancar. Daca stii care este suma pe care vrei sa o soliciti, urmatorul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa stabilesti termenul in care doresti sa returnezi banii. Trebuie avut in vedere faptul ca, cu cat ai nevoie de mai mult timp pentru returnarea banilor, cu atat dobanda va fi mai mare la finalul imprumutului. Prin urmare, este ideal sa alegi cea mai mica perioada posibila pentru a restitui imprumutul.

Card de credit

Cardurile de credit sunt utilizate pentru cheltuieli zilnice, cum ar fi mancare, imbracaminte, transport si reparatii mici la domiciliu. Taxele de dobanda se aplica atunci cand soldul lunar nu este platit integral. In functie de limita pe care o ai pe cardul de credit, este posibil sa il poti folosi pentru a cumpara o masina. De cele mai multe ori, daca poti sau nu cumpara o masina cu un card de credit, depinde de dealerul de la care vrei sa achizitionezi masina. Este posibil ca dealerul sa permita plata integrala a masinii cu un card de credit, in cazul in care limita cardului permite acest lucru.

Rate

Platesti dealerului un avans si o suma fixa lunara pentru cumpararea unei masini, pe o anumita perioada. Dupa incheierea perioadei de imprumut, masina este a ta. Este totusi o metoda riscanta de a achizitiona o masina, deoarece in cazul in care nu iti permiti sa platesti una sau mai multe rate, dealerul poate inceta contractul, iar tu pierzi masina si banii pe care i-ai platit pana atunci. Ratele pentru masina sunt de obicei mai mari decat ratele pentru un imprumut de nevoi personale, deci, daca alegi aceasta optiune, asigura-te ca poti plati suma necesara in fiecare luna.

Adaugă un comentariu