(P) Cum să alegi cadoul perfect pentru un bărbat în 3 paşi simpli

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie cu paşi repezi. Pentru mulţi dintre noi, alegerea cadourilor pentru bărbaţi poate fi o adevărată provocare. Aşa că ne-am gândit să facem un scurt ghid care să te ajute să transformi această misiune în una de succes.

Tuturor ne place să primim cadouri, însă alegerea lor pentru alte persoane ne poate da bătăi de cap. În cazul femeilor, ne gândim deseori că acestea au de toate, opţiunile sunt aproape infinite, iar gusturile lor se schimbă des. Atunci când trebuie să alegi un cadou pentru bărbaţi, treaba se complică şi mai tare atunci când nu aveţi o relaţie foarte apropiată. Nu te mai stresa! Ghidul nostru te va ajuta să găseşti mereu cadoul perfect pentru bărbaţi și îți va oferi toate informaţiile şi sfaturile de care ai nevoie:

Identifică stilul său personal

Atunci când alegi un cadou pentru un bărbat din viața ta, primul lucru pe care trebuie să îl iei în considerare este stilul lui. Dacă lucrează într-un mediu business, cu siguranţă îl vezi mereu îmbrăcat la patru ace. Astfel, un cadou elegant va fi bine primit. Poți alege un model din gama de bratari de barbati ale unui brand renumit pentru stil şi calitate, o pereche de butoni sau un portofel de piele.

În cazul în care vrei să-i oferi un articol vestimentar, acordă atenţie culorilor pe care le poartă frecvent. Unei persoane care obişnuieşte să se îmbrace lejer şi relaxat, o pereche de papuci de casă sau un pulover dintr-un material natural precum bumbacul sau lâna ar fi o idee perfectă de cadou.

Cunoaşte-i pasiunile

Fiecare dintre noi avem cel puţin câte o pasiune. Fie că este la nivel de hobby sau chiar o activitate care reprezintă un al doilea job, pasiunea principală este o parte importantă din noi. Diferența dintre femei şi bărbaţi este că acestea au o mai mare uşurinţă în exprimarea liberă a hobby-urilor, pe când bărbaţii împărtăşesc mai greu aceste informaţii. Asta nu înseamnă, totuşi, că este imposibil de aflat.

Dacă este un fan al sportului, fie că este vorba despre fotbal, tenis sau altceva, cu siguranţă va discuta despre acest domeniu cu cineva. Astfel, un cadou potrivit ar fi două bilete la un meci important, un tricou al echipei preferate sau chiar nişte suveniruri inscripţionate. Iubitorii muzicii vor aprecia mereu un vinil sau chiar bilete la un concert al trupei preferate.

Ia în considerare ocazia

În ceea ce privește cadourile, ocazia este unul dintre cei mai importanți factori. Dacă este vorba despre un cadou de Secret Santa, atunci trebuie să te încadrezi în bugetul stabilit de toată lumea. Poţi lua ceva cu tematica sărbătorilor, cum ar fi un pulover amuzant sau un cadou practic, precum un rucsac pentru sală ori pentru laptop.

Dacă este o zi onomastică, atunci o sticlă de băutură ar fi un cadou potrivit pentru cineva care are plăcerea de a servi un pahar de vin, coniac sau whisky. Dacă ești în căutarea unui cadou pentru o zi de naștere, poţi alege un parfum de nişă, o cămaşă elegantă sau casual, o bijuterie, un gadget pentru cei pasionaţi de tehnologie sau chiar un voucher de cumpărături de la brandul său preferat pentru a-şi alege produsul dorit.

Bineînţeles că, atunci când vine vorba despre un cadou, dincolo de toate informaţiile referitoare la persoana care-l va primi, trebuie să ţii cont şi de un alt aspect important: bugetul. Stabileşte suma în care vrei să te încadrezi, conform posibilităților tale şi, în baza informaţiilor de mai sus, vei putea alege cadoul perfect pentru bărbaţi, fie că este o persoană apropiată sau nu.

Sursa foto: Shutterstock

taguri
Adaugă un comentariu