(P) Cum să cumperi o mașină din Europa de Vest

Dacă ești în plin proces de căutare de oferte pentru a-ți cumpăra o mașină, probabil ai descoperit deja că ai mai multe opțiuni, mai ales dacă autoturismul pe care planifici să îl cumperi este deja rulat.

O opțiune foarte bună este să cauți anunțuri pe Internet, să vizitezi parcurile auto din România sau chiar să pleci în Europa pentru a găsi ceea ce cauți.

Ultima variantă este chiar cea mai indicată pentru că mașinile deja rulate de acolo au mai multe șanse să fie mai bine întreținute, cu kilometri mai puțini și la oferte mai bune de preț, pentru simplu motiv că parcurile auto din Europa de Vest sunt populate cu mașini mult mai noi decât cele din țara noastră.

Să faci pe cont propriu asta este însă un proces destul de anevoios, plecând de la distanța pe care va trebui să o parcurgi și până la a ști tot ce înseamnă legislația de acolo.

Vestea bună este că în anul 2022 poți cumpăra o mașină din Europa de Vest fără să mai fie nevoie să te deplasezi până acolo.

Cautimasina.ro și Sab Auto îți pun la dispoziție serviciul de comandă auto, extrem de eficient, prin intermediul căruia poți cumpăra exact ceea ce îți dorești, cu minim efort din partea ta.

Iată cât de simpli sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a comanda o mașină nouă sau rulată cu ajutorul cautimasina.ro și Sab Auto:

  1. Intri pe cautimasina.ro și accesezi secțiunea Mașini la Comandă. Aici vei găsi peste 200.000 de anunțuri cu autoturisme pe care le poți cumpăra din întreaga Europă.
  2. Dacă printre anunțurile postate pe cautimasina.ro vei găsi un model care îți place, direct de pe site, îi poți contacta automat pe specialiștii de la Sab Auto pentru a iniția o cerere de ofertă. În cazul în care nu ai găsit nimic ce îți place printre anunțurile postate, poți face o cerere specială în care îți poți menționa propriile criterii: ce specificații să aibă autoturismul, bugetul, modelul, nevoile pe care trebuie să ți le îndeplinească.
  3. Un consultant Sab Auto dedicat se va ocupa de cererea ta și se va asigura că vei identifica autoturismul de care ai nevoie, la cea mai bună ofertă de preț. În plus, acesta se va ocupa de realizarea unui raport despre autoturismul ales de tine care îți va garanta o achiziție transparentă: fără vicii ascunse, descriere detaliată a tututor eventualelor defecțiuni, zgârieturi sau semne de uzură, garanție pentru autenticitatea rulajului și a stării autoturismului, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic.
  4. Atunci când te-ai hotărât să cumperi mașina, poți plăti un avans sau întreaga sumă (în acest caz cu siguranță vei beneficia și de ceva reduceri) și autoturismul va fi livrat la sediul Sab Auto, din oricare țară din Europa.
  5. Specialiștii Sab Auto vor efectua și o verificare fizică a mașinii pentru a se asigura că aceasta corespunde din toate punctele de vedere și se vor ocupa și de obținerea numerelor roșii și de înmatricularea definitivă a autoturismului, dacă tu îți dorești asta.
  6. Mașina aleasă de tine îți va fi livrată în parcare la tine în maxim 14 zile lucrătoare prin intermediul unor transportatori autorizați care vor garanta și asigura integral valoarea autoturismului, în cazul în care se întâmplă ceva în timpul livrării.

Exact! Atât de simplu este să cumperi o mașină din Europa de Vest folosind serviciul de comandă auto de la cautimasina.ro și Sab Auto. Și dacă vrei să vezi chiar tu cât de repede îți poți găsi autoturismul visurilor tale, este suficient să intri pe site-ul cautimasina.ro și să parcurgi pașii expuși mai sus.

Adaugă un comentariu