(P) Cum să găseşti un valet auto profesionist şi de încredere

Dacă te-ai gândit vreodată că ar fi minunat să nu mai pierzi timpul prin spălătorii, service-uri sau vulcanizări şi să găseşti un fel de valet auto care să vină să ia maşina, să se ocupe de tot în locul tău şi să o aducă înapoi în stare impecabilă, să ştii că în prezent este posibil! A apărut un serviciu nou şi unic în Europa pe care îl poţi accesa de pe Android sau, în curând, de pe IOS, numit Valetino care face exact acest lucru.

Ce este aplicaţia Valetino

Valetino este de fapt o aplicaţie uşor de accesat de pe telefonul mobil care te ajută să găseşti valetul auto profesionist. Dezvoltată de firma SITEQ SRL, o firmă cu peste 15 ani experienţă în domeniu, aplicaţia are la baza ideea lui Ionuţ Dorel Motoi şi este rodul unui proiect de peste 100.000 euro. 

Uşor de utilizat, Valetino te ajută să găseşti în timp record o persoană certificata ca valet auto profesionist, care vine şi preia maşina în baza unui proces verbal electronic, o duce în service, spălătorie sau vulcanizare şi o înapoiază în cea mai bună stare.

Valetino – o aplicaţie care garantează securitatea maşinii tale

Cu Valetino nu trebuie să îţi faci griji pentru securitatea maşinii, pentru că aceasta este asigurată pe toată durata prestării serviciilor valetului auto. Mai mult, chiar dacă valeţii sunt independenţi, toţi sunt testaţi, verificaţi şi certificaţi cu atenţie. Ei sunt supuşi la teste auto şi instruiţi pentru a respecta toate procedurile şi a oferi servicii sigure şi de calitate.

Valetino este genul de serviciu care garantează securitatea maşinii tale şi profesionalismul valetului auto.

Etapele găsirii valetului auto de care ai nevoie

Lucrurile sunt cât se poate de simple: accesezi aplicaţia pe care o găseşti aici https://www.valetino.ro, îţi faci un cont (informaţiile introduse sunt sigure şi confidenţiale), plasezi cererea şi aştepţi ofertele. În cel mult 15 minute vei putea alege din mai mulţi valeţi auto certificaţi de Valetino, disponibili în acel moment pentru a prelua maşina ta. 

Urmează ca valetul pentru care ai optat să vină la tine şi, în baza unui proces verbal şi a câtorva fotografii, să preia maşina care este asigurată pe toată durata serviciului. 

Mai simplu şi mai elegant nici că se poate!

Preţul pentru un valet auto de la Valetino

Plata serviciilor începe de la 39 de lei şi se poate face online cu cardul în deplină siguranţă, sau cash – după cum preferi. Prim urmare, preţurile încep de la echivalentul a trei cafele, iar pe site vei găsi tarifele detaliate, în funcţie de necesitate. Acestea sunt suficient de accesibile pentru a fi folosite şi, cu siguranţă meriţi că, măcar o dată pe lună, să predai maşina unui valet auto ca să o spele, sau să îi facă revizia!

Adaugă un comentariu