(P) Cum să-ți pregătești mașina pentru o ședere lungă într-o parcare aeroport București?

Puțini sunt șoferii care chiar își lasă mașina într-o parcare din zona aeroportului din București atunci când pleacă din țară pentru o perioada îndelungată. Majoritatea vor găsi soluții alternative precum asigurarea transportului de către un prieten sau chiar ridicarea mașinii de la aeroport de cunoștințe, printre altele.
Totuși, în unele situații, nu ai încotro! Va trebui să lași mașina într-o parcare pentru cel puțin câteva zile, iar găsirea unei soluții ideale este dificilă, în special dacă este pentru prima dată când cauți.

Astfel, în cele ce urmează vei află mai multe despre cum să-ți pregătești corespunzător mașina pentru o ședere lungă într-o parcare aeroport București!

Curățenie și ordine în interiorul mașinii!

Nici tu nu știi cât de obosit sau fără chef vei fi atunci când te întorci din călătoria ta. Așadar, spre binele nervilor tăi, este recomandat să îți lași mașina ordonată și curată. Nu este un lucru greu de realizat – trebuie doar să fii sigur că, la întoarcere, urcarea în autovehicul nu va fi o corvoadă.

Apoi, trebuie să te gândești și la faptul că dezordinea din interiorul mașinii invită răufăcătorii înăuntru, oarecum. Aceștia pot găsi o metodă de a deschide portiera și de a da o raită prin interior pentru a găsi obiecte valoroase. Totuși, dacă mașina este luna și bec, aceștia nu vor putea să vadă prea multe obiecte prin geamul mașinii.

Scoate obiectele de valoare din interior

Atunci când îți lași mașina într-o parcare aeroport București pentru mai mult timp, aceasta ar trebui să arate ca o mașina de închiriat – mai exact, numărul de obiecte valoroase din interiorul acesteia trebuie să fie zero.

Pe scurt, nu trebuie să-ți lași tableta sau o geanta pe bancheta din spate sau alte obiecte la vedere, pe bord. Ideal ar fi ca toate obiectele valoroase să fie lăsate acasă, departe de ochii necunoscuților.

Verifică-ți corespunzător cauciucurile

Cum ar fi să te întorci acasă după o vacanță de două săptămâni și să fii întâmpinat de un cauciuc dezumflat? Chiar vrei să montezi roată de rezervă după o jumătate de luna de soare în țările calde?

Tocmai din acest motiv, înainte de a-ți lasă mașina într-o parcare aeroport Bucureșți, verifică presiunea cauciucurilor și integritatea acestora. Asigura-te că totul este în regulă acum și că va fi la fel în momentul în care te vei întoarce acasă.

Același lucru se aplică și în cazul rezervorului de benzină – acesta ar trebui să fie cel puțin pe jumătate plin. Totodată, nu uită de lichidul de stergator. În cazul plecărilor pe perioade mai lungi, vei avea de gestionat praf și alte impurități la întoarcere, iar pentru acestea ai nevoie de lichid de stergator din plin.

Vrei totuși să nu ai grija furtului și altor întâmplări similare?

Desigur, un alt lucru care se poate întâmplă atunci când îți lași mașînă într-o parcare aeroport Otopeni este că aceasta să fie zgâriata. Tocmai de aceea, ai nevoie de o parcare în care să poți avea încredere – și care să fie supravegheată 24 din 7, pentru a sta 100% liniștit cât timp ești plecat.

O asemenea parcare este Olimpia Airport Parking – aproximativ 1500 de locuri disponibile într-un perimetru supravegheat video 24/7 și la doar 200 de metri de aeroport!

Adaugă un comentariu

Articole similare