(P) Cum sa-ti protejezi cheia sau telecomanda masinii tale?

Te-ai gandit vreodata de cate ori ti-ai scapat cheia auto pe jos, sau mai rau, cat ai platit sa o repari dupa ce ai stricat-o scapand-o din mana sau din buzunar? Ei acum totul este mult mai simplu si mai usor. Asa cum exista huse pentru telefoane, de acum, pe piata din Romania, au aparut huse de chei auto special pe fiecare marca auto in parte.

Fie ca discutam despre huse de chei auto din piele, silicon, aliaj sau TPU, acestea au acelasi scop si aceeasi menire, si anume, acela de a proteja cheia sau telecomanda masinii impotriva murdariei, a apei, umezelii si mai ales oferind o protectie antisoc si anti-zgarieturi ale suprafetei acesteia.

Adevarul este ca oricat de multa grija ai incerca sa ai de cheia autoturismului tau, aceasta este mai mereu expusa la diferite socuri mecanice, zgarieturi, lovituri accidentale, diverse sanse de a o scapa intr-o balta cu apa de pe strada, si multe altele. Toate aceste lucruri duc inevitabil la stricarea cheii sau a telecomenzii auto.

Iar conform magazinelor de profil, schimbarea sau repararea unei chei poate fi destul de costisitoare. Preturile incepand de la 200-300 de lei si ajungand pana la chiar 2000 de lei la anumite modele de masini mai scumpe. Asadar, folosind o simpla husa de cheie auto, va veti reduce considerabil costurile de intretinere si functionare a cheii dvs.

Reprezentantii de la E-Husa.ro, unul din cele mai diversificate magazine on-line cu astfel de produse, ne confirma faptul ca husele de chei auto au devenit din ce in ce mai folosite de catre conducatorii auto din Romania, fiind comandate cel mai des de firmele de inchirieri auto care prin acest mod isi protejeaza si prelungesc cat mai mult durata de viata a cheilor si telecomenzilor auto.

Deasemenea aceste huse nu doar ca protejeaza cheia auto, ele pot reprezenta si un mod de reconditionare sau infrumusetare a unei chei, magazinele de profil avand huse chiar si pentru cele mai pretentioase conducatoare auto, devenind astfel nu doar un mod de protectie cat si un accesoriu fashion am putea spune.

Asadar cu doar cativa zeci de lei iti poti proteja cheia si reduce riscul de a cheltui atat timp, nervi cat si mai multi bani prin reparatia acesteia.

Adaugă un comentariu

Articole similare