(P) De ce să alegeți un scuter de la un producător consacrat precum Kymco?

În universul în continuă expansiune al vehiculelor pe două roți, alegerea unui scuter potrivit poate părea o sarcină dificilă. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, este indicat și poate chiar esențial ca atunci când vă doriți să vă achiziționați un scuter să acordați atenție nu doar designului, preformanțelor și prețului, ci și istoricului și reputației producătorului. În acest sens, Kymco se remarcă ca un producător consacrat cu o prezență semnificativă pe piața mondială.

Kymco are o prezență în peste 100 de țări, printre care și România.

Mai departe vom detalia doar câteva avantaje de care puteți beneficia atunci când alegeți să achiziționați un scuter Kymco.

Tehnologie avansată

Kymco produce multe modele de scutere care beneficiază de tehnologie avansată.

Kymco DT X360 este un scuter care are sistem TCS (sistem de control al tracțiunii), frânare ABS, sistem Keyless, un spațiu generos de depozitare sub șa unde pot încăpea chiar și două căști de protecție (în funcție și de modelul acestora). Scuterul Kymco DT X360 care are un motor monocilindru de 320.6 cmc, în 4 timpi, cu normă de poluare EURO 5 și cu o putere de 20 kW la 7500 rotații pe minut, poate fi folosit atât pentu deplasările în zonele urbane cât și pentru plimbări mai lungi în afara localităților.

Scuterul Kymco AK 550 Premium vine cu un motor dublu cilindru în 4 timpi cu injecție, cu aprindere electrică tip CDI, răcire cu lichid, normă de poluare EURO 5, o capacitate cilindrică de 550.4 cmc și care dezvoltă o putere de 37.5 kW la 7500 de rotații pe minut. Modelul Kymco AK 550 Premium are faruri cu LED, manșoane incălzite cu 3 trepte de reglaj, parbriz reglabil electric pe înălțime, două moduri de livrare a puterii, control al tracțiunii dar și Cruise control și multe altele.

Pasionații de scutere cu 3 roți, pot alege modelul Kymco CV3 550 care încorporează o mulțime de tehnologii noi alături de Noodoe, cum ar fi sistemul KALS (Kymco Advanced Leaning Suspension), care îi permite lui CV3 550 să se adapteze mai fluid pe viraj și pe teren accidentat permițând un unghi maxim de înclinare de 40°. CV3 550 are o pedală de picior, care este folosită pentru frânare, este echipat cu sistem electronic anti-înclinare, Cruise control, mânere încălzite, frânare ABS și multe alte dotări impresionante. Motorul scuterului Kymco CV3 550 este dublu cilindru în 4 timpi cu injectie, are o capacitate de 550.4 cmc, o putere de 37.5 kW la 7500 rotații pe minut și normă de poluare EURO 5.

Reputație solidă și istorie bogată

Într-o piață inundată de producători noi și necunoscuți, reputația și istoria unui brand de foarte multe ori pot deveni factori esențiali în procesul de luare a deciziei de achiziție a unui scuter. Kymco, cu o istorie de peste 50 ani, produce zeci de modele de scutere și are facilități de producție în mai multe locații din lume. Calitatea componentelor și fiabilitatea vehiculelor Kymco sunt susținute de decenii de experiență în industrie.

Gamă variată de modele

Deoarece nevoile și preferințele utilizatorilor de scutere pot fi foarte diferite, prin gama sa variată de scutere, Kymco poate acoperi o plajă largă de cerințe, de la scuterele ușoare și manevrabile, ce pot fi ideale pentru traficul urban, la scuterele mai puternice și mai robuste care pot fi folosite pentru călătorii mai lungi. În plus Kymco vine și cu modele de scutere profesionale destinate livrărilor.

Lista produselor Kymco include atât scutere pe benzină cât și scutere electrice, dar și motociclete, ATV-uri și vehicule utilitare.

Angajamentul față de reducerea amprentei asupra mediului și promovarea sustenabilității

Într-o era în care preocupările legate de mediu devin tot mai urgente, Kymco se remarcă prin angajamentul său față de reducerea amprentei asupra mediului și promovarea sustenabilității.

Servicii post-vânzare și rețea extinsă de dealeri

La nivel global Kymco are o rețea exinsă de dealeri pe 6 continente.

Niba Servicom 2000 SRL este unicul importator de scutere Kymco în România, iar acesta comercializează direct scutere Kymco prin magazinele proprii și deține o unitate de service pentru scutere unde oferă o gamă variată de servicii pentru scuterele Kymco, de la revizii (în garanție și postgaranție), reparații (înlocuire piese motor, etc.) până la testare electronică pentru depistarea defectelor. În plus, scuterele Kymco pot fi achiziționate în România și de la distribuitorii zonali ai Niba Servicom 2000 SRL

În concluzie, alegerea unui scuter de la un producător consacrat precum Kymco poate aduce o serie de beneficii semnificative.

taguri
Adaugă un comentariu