(P) Detailing Auto si Service Auto in Iași la Ottimo Garage

Mașinile au devenit parte esențială din viața oamenilor, utilizarea lor fiind, în foarte multe cazuri, absolut necesară. Pentru că trăim într-un secol al vitezei, în care facem toate lucrurile pe repede-nainte, mașina este prietenul de nădejde care ne poartă dintr-un loc în altul și de la o adresă la alta în orice moment.

Sunt utilizatori care își prețuiesc mașina mai mult, făcând din aceasta o pasiune, acei utilizatori care aleg să investească în ea ca să arate cât mai bine, să fie cât mai „aranjată’, însă există și cei care percep doar aspectul practic al unei mașini și se ocupă în mod firesc de întreținerea ei atunci când este nevoie. Din oricare categorie ai face parte, poți apela cu încredere la serviciile oferite de Ottimo Garage, https://ottimo-garage.ro/.

Ce este Ottimo Garage?

De fapt, întrebarea corectă ar fi „Cine este Ottimo Garage?’, deoarece în spatele acestui nume se află o echipă de profesioniști care au grijă ca mașina ta să arate bine din toate punctele de vedere. Născută prin dorința lui Adrian Vlas, un inginer din Republica Moldova, de a-și demonstra priceperea și spiritul inovator în domeniul reparării de mașini și de a le oferi clienților ce este mai bun, Ottimo Garage este locul în care poți rezolva orice problemă pe care o are mașina ta, atât pe partea de service, cât și pe partea de detailing auto.

Ce servicii poți găsi la Ottimo Garage?

Serviciile în vederea reparării și întreținerii mașinilor pe care le oferă Ottimo Garage se referă atât la parte de mecanică, electrică și electronică și verificare și revizii auto, cât și la partea de detailing interior sau exterior.

Specialiștii din spatele proiectului Ottimo Garage se ocupă de reparația motoarelor sau de orice fel de reparații legate de sistemul de alimentare cu combustibil al mașinii, de sistemul de direcție, de suspensii și articulații, de sistemele de frânare, de evacuare, de răcire motoare sau de sistemele de aer condiționat. În felul acesta este acoperită în totalitate partea de service auto. De asemenea, Ottimo Garage rezolvă orice problemă legată de partea de electrică și electronică a mașinilor realizând diagnoza computerizată a aparatajului electronic sau a sistemului de iluminat urmată de reparația eventualelor disfuncționalități. Tot aici poți testa acumulatorul în vederea redresării, poate și înlocuit sau reparat demarorul sau alternatorul și pot fi reglate farurile mașinii.

Pentru că mașinile au nevoie de verificare și revizie periodică, poți face aceste lucruri la Ottimo Garage, serviciile oferite în acest sens fiind cele de înlocuire a uleiului uzat, a filtrelor de combustibil, de aer motor, de habitaclu, înlocuire a antigelului și spălarea sistemului de răcire a motorului, înlocuirea uleiului la cutia de viteze, a curelei sau lanțului de distribuție, poate fi inspectat nivelul lichidelor și poate fi înlocuit lichidul de frâne.

În ceea ce privește partea de detailing auto, Ottimo Garage pune la dispoziția clienților diverse pachete avantajoase sau servicii individuale de întreținere interioară sau exterioară a mașinii: polish faruri, parbriz sau caroserie, detailing motor sau jante, restaurarea unor elemente din crom și aluminiu, corecții locale ale lacului sau vopselei, curățare chimică interior, tratament cu ozon etc.

Adaugă un comentariu