(P) DezShop.ro – ce trebuie să știți despre piesele auto provenite din dezmembrări

Datorită parcurilor de dezmembrări, autovehiculele au avut parte de reparațiile necesare fără ca acestea să producă o gaură semnificativă în bugetul proprietarilor. Este binecunoscut faptul că piesele originale, comandate de la producător, au prețuri destul de piperate. Deși piesele provin de la mașini rulate, asta nu înseamnă că nu sunt de calitate sau că nu vor mai avea ani buni de utilizare. Pe lângă factorul economic ce determină clienții să apeleze centrele de dezmembrări auto, au garanția faptului că vor achiziționa piese originale, nicidecum piese contrafăcute.

De astfel de dezmembrari auto se ocupă și echipa dezShop. Aflată pe piața acestui domeniu de peste 10 ani, a acumulat experiența necesară și a devenit furnizor de încredere de piese auto second-hand atât în România, cât și dincolo de granițele sale.

Ce alte avantaje prezintă achiziția pieselor auto second-hand

Pe lângă cele menționate, deținătorii de autovehicule au avantajul de a găsi în centrul de dezmembrări auto elemente de caroserie care să se potrivească perfect codului de culoare. Așadar, în urma unor accidente, mașina poate arăta ca nouă, fără să existe diferențe de culoare între elementele caroseriei. Totodată, intervine frustrarea atunci când mașina se defectează fix când este mai mare nevoie de ea. De aceea, prin intermediul platformei de pe dezshop.ro oricine poate găsi ușor piesa necesară, iar livrarea acesteia se va face prin curier rapid.

De asemenea, stocul de piese disponibil la acest centru de dezmembrari auto Agigea Constanta sunt un reper al calității, deoarece provin numai de la mașini ce au un rulaj mic. Acest lucru oferă clientului siguranța că poate conduce fără griji o perioadă îndelungată de timp. Un alt avantaj atunci când apelați la serviciile echipei dezShop este că în cazul în care nu găsiți o piesă, aceasta se va mobiliza pentru a face rost de ea.

Dez shop
Mașină veche ocupă spațiu în parcare?

Sub deviza cumparam auto, colectăm și eliberăm adeverință de distrugere pentru mașinile pe care nu le mai folosiți’, cei de la dezShop oferă posibilitatea clienților de a scăpa de autoturismul ce ruginește în parcare. Scăpați de absolut orice bătaie de cap, inclusiv când vine vorba de transport.

Indiferent că este vorba de autoturism sau autoutilitară, echipa oferă transport specializat inclus în preț. Evaluarea este gratuită și cotația de preț avantajoasă, iar în funcție de gradul de uzură și stadiul de funcționalitate a mașinii veți obține banii cuveniți. Procesul este unul facil, mașina va fi cumpărată în aceeași zi și se oferă certificat de distrugere pentru autovehiculele înmatriculate în România. Cu acest certificat puteți obține voucherul RABLA de la Asociația Fondului pentru Mediu și este necesar pentru radierea autovehiculului.

Centrele de dezmembrări colaborează cu centrele REMAT, unde se reciclează metalul ce nu mai poate fi utilizat. Acesta este prelucrat și utilizat în alte industrii. Prin urmare, dacă aduceți autovehiculul ce poluează peste limitele admise ale emisiilor de CO2 la centrul de dezmembrări dezShop, veți contribui la protecția mediului. Veți putea să faceți un pas spre schimbarea și îmbunătățirea mediului în care trăim cu toții și, în același timp, veți pleca și cu cash de la dezShop. Deci, este o situație win-win pentru toată lumea!

Descoperiți pe dezShop.ro mai multe informații sau găsiți piesa potrivită pentru autovehiculul vostru.

Contact:

+40371785244

Adaugă un comentariu