(P) DS 3 CROSSBACK, O NOUĂ EMBLEMĂ A STILULUI HIGH-TECH

 O combinație între eleganță, confort și tehnologie, SUV-ul compact DS 3 CROSSBACK se distinge prin silueta sa impunătoare, accentuată prin detalii de stil modern și sofisticat. Citadină, dar și mașină de calatorie, DS 3 CROSSBACK va seduce clienții aflați în căutarea unui SUV dinamic și în același timp elegant. 

DS Automobiles cucerește cu DS 3 CROSSBACK un nou segment și confirmă intenția mărcii de a reprezenta în continuare know-how-ul franțuzesc în materie de autovehicule de lux și tehnologii de ultimă generație.

DS 3 CROSSBACK se adresează clienților cu personalitate puternică, animați de dorința de a se remarca și care nu se tem să iasă în evidență.

„DS 3 CROSSBACK este într-adevăr un autovehicul reprezentativ, care sparge tiparele segmentului B-SUV, grație designului sculptural și echipamentelor high-tech. De aceea ne-am dorit care să reflecte spiritul îndrăzneț al acestui model. Reinventând „Mona-Lisa’, afirmând convingerile noastre sau invitând publicul să nu rămână doar spectator, marca DS ia atitudine și transmite un mesaj puternic cu privire la valorile promovate.’ – Arnaud Ribault, Marketing Director DS Automobiles 

Lansat în luna mai, anul acesta , DS 3 CROSSBACK iese în evidență prin designul, avangardist și aduce noi tehnologii, precum mânerele retractabile și blocurile optice Matrix LED Vision. Pentru a lansa această nouă emblemă a stilului high-tech, marca a urmărit să forteze limitele conformismului și să provoace codurile stabilite în segment.

Despre DS AUTOMOBILES

Animată de spiritul avangardist și de moștenirea excepțională a modelului 1955 DS, marca DS Automobiles, lansată în 2015, își propune să întruchipeze know-how-ul franțuzesc în materie de automobile de lux. DS Automobiles este marca Premium a Grupului PSA.

Concepute pentru clienții dornici să-și exprime propriul stil și aflați în căutarea tehnologiilor de ultimă oră, modelele DS dina doua generație îmbină rafinamentul și tehnologiile avansate. Marca DS lansează, odată cu SUV-urile DS 7 CROSSBACK și DS 3 CROSSBACK, o gamă de vehicule de talie mondială, oferite toate si în versiune electrificată sub semnătura E-TENSE.

Pentru clienții săi exigenți, DS Automobiles a creat experiența DS “ONLY YOU”, programul de servicii exclusiviste pentru o experiență de brand unică. 

Prezentă în 34 de țări, marca DS a creat și dezvoltat o rețea de distribuție exclusivistă care include, la începutul anului 2019, 400 DS STORES și DS SALONS la nivel mondial. În România, marca DS Automobiles este reprezentată prin importatorul oficial TRUST MOTORS. 

Adaugă un comentariu