(P) E prima dată când folosești mașini de închiriat în București? Iată ce trebuie să știi despre acest serviciu!

Serviciile de mașini de închiriat în București s-au adresat un timp doar celor care soseau în oraș, în scopuri turistice sau de afaceri, altfel decât cu autoturismul personal. Sosiți cu trenul sau cu avionul, ei optau pentru modelul de automobil de care aveau nevoie, timp de una sau mai multe zile.

În prezent, pe lângă vizitatorii Capitalei, aleg această variantă în număr mare și acei locuitori ai orașului care s-au convins că, pentru ei, investiția într-un autoturism propriu ar fi costisitoare și nejustificată. Este vorba, de exemplu, despre cei care lucrează de acasă ori care au locul de muncă în apropierea domiciliului.

Indiferent din care categorie faci parte, atunci când apelezi pentru prima dată la un serviciu de închirieri auto este important să cunoști cât mai multe detalii, pentru a face exact alegerile potrivite pentru tine.

Ce variante ai la dispoziție, pentru masini de inchiriat Bucuresti?

Companiile de închirieri auto îți pun la dispoziție mai multe modele de autoturism, între care alegi în funcție de natura deplasării pe care urmează să o faci. De exemplu, opțiunile sunt total diferite când e vorba de o excursie la munte, de mai multe drumuri scurte făcute în oraș sau de onorarea unei invitații la un eveniment monden exclusivist. În funcție de toate aceste criterii sau pur și simplu de preferințele personale, ai ocazia de a alege între următoarele categorii de mașini de închiriat în București:
• clasa Economy, cu următoarele modele: Dacia Logan, Ford Fiesta, Opel Corsa (cutie automată de viteze), Ford Focus, Volkswagen Golf sau Skoda Octavia;
• clasa Luxury, cu autoturisme precum: Volkswagen Touran, Mercedes Benz A Klasse, Volkswagen Passat, Audi A4, Mercedes Benz C Klasse, Mercedes Benz E Klasse, Mercedes Benz GLA și Mercedes Benz GLC Coupé;
• clasa SUV și 4×4, care cuprinde modele precum: Dacia Duster, Volkswagen Tiguan, BMW X5 și Mercedes Benz GLE;
• microbuze de 8+1 locuri, precum: Volkswagen Transporter, Mercedes Vito și Mercedes Benz V Klasse.

Alte informații importante despre masini de inchiriat in Bucuresti

Indiferent de modelul pe care îl alegi, vei avea parte de următoarele beneficii:
• promptitudine în preluarea rezervărilor, indiferent dacă sunt efectuate online sau printr-un call-center disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână;
• livrarea rapidă și gratuită, în cel mult 3 ore de la preluarea rezervării, pentru clienții din Capitală;
• transparență desăvârșită în ceea ce privește costurile;
• garanția faptului că vei conduce doar mașini cu o vechime de cel mult 5 ani;
• siguranță deplină, datorată faptului că fiecare autoturism este supus unei inspecții tehnice riguroase, înainte de a-i fi oferit clientului;
• echiparea cu cauciucuri corespunzătoare sezonului;
• toate taxele și asigurările, de la RCA și full CASCO la rovinietă, incluse în preț;
• înlocuirea rapidă și gratuită a automobilului, în caz de avarie;
• servicii opționale contra-cost, precum transferul București-Otopeni sau Otopeni-București ori șofer personal.

Dacă vrei să beneficiezi de serviciile rent-a-car, trebuie să ai vârsta de minimum 18 ani și să deții permis de conducere valabil de cel puțin 1 an. La livrare, vei prezenta actele de identitate, necesare pentru completarea contractului.
Folosind mașini de închiriat în București, fiecare drum se va desfășura așa cum îți dorești, în condiții de maxim confort și siguranță!

Adaugă un comentariu

Articole similare